Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Üres kézzel - egynapos ELENGEDÉS elvonulás december 2-án

Amíg az ideális párkapcsolatra vonatkozó régi mintáinkhoz ragaszkodunk, nem tudjuk megélni mindazt a jót, ami valójában csak arra vár, hogy beengedjük az életünkbe. Ha képesek vagyunk mindezt elengedni, és üres kézzel, nyitott szívvel hagyni, ami történni akar, hamarosan valódi csodákat fogunk átélni. A Szerelemvonat 5. utazásán ahhoz kapsz eszközöket, hogy a kedvesed megtalálása, valamint a melletted lévő társsal való örömteli kapcsolat érdekében hogyan engedheted el mindazt, ami eddig akadályozott.

Időpont: 2012. december 2.
vasárnap 10:00 - 18:00
Helyszín: Budapest


Miről szól?

Valószínűleg te is voltál már olyan helyzetben, amikor nem tudtad, hogyan dönts, vagy mi lenne a legjobb megoldás. Talán egészen a kétségbeesésig hajszoltad magad, annyira szeretted volna már látni az adott szituációból kivezető utat. A legtöbb esetben épp görcsös megoldani akarásunkkal állunk ellen annak, hogy meghalljuk intuíciónk kedvesen – ám kitartóan – suttogó hangját, és átadjuk magunkat a könnyed, elménk számára felfoghatatlannak hitt megoldásnak. Amikor ezt a ragaszkodást elengedjük, összehangolódunk azzal a határtalan energiával, amely bármire képes. Sokan úgy véljük, hogy nincs birtokunkban minden kérdésre a válasz, ám amikor felismerjük saját korlátozottságunkat, és átadjuk a helyzet megoldásának a feladatát egy hatalmasabb erőnek, lekerülnek a vállunkról a terhek, és megkönnyebbülünk.

Persze felelősek vagyunk mindazért, amit kimondunk, és megteszünk, és hajlandónak kell lennünk arra, hogy kimozduljunk beragadt helyzetünkből. Fontos, hogy jelen legyünk, és megbocsássunk, amikor szükséges. Mindezeken túl azonban tegyük lehetővé, hogy kreativitásunkat szellemi lényünk inspirálja.

A Szerelemvonat 5., Üres kézzel című utazása tehát olyan módszerek elsajátításáról szól, amelyekkel lecsendesítjük és megtisztítjuk az elménket, hogy mihamarabb felismerhessük a választ. Amikor ezen a módon „félreállunk az útból”, korábban elképzelhetetlennek hitt csodáknak nyitjuk meg magunkat.
 

Kinek szól?

Ha párkapcsolatban vagy (vagy voltál korábban), akkor azt is tudod, hogy minden kapcsolatban időnként krízisek alakulnak ki. Ez annak a jele, hogy a kapcsolat szeretne megújulni, vagyis az addig fennálló formát mindenképpen el kell engedni (függetlenül attól, hogy ez „hivatalos” szakítással jár-e vagy sem) ahhoz, hogy az új (vagy megújult) kapcsolat megszülethessen. Az, hogy ez a folyamat mennyi fájdalommal jár, és meddig tart, attól függ, képesek vagyunk-e az elengedésre. Minél inkább el tudjuk engedni a végkifejletre vonatkozó elképzeléseinket, annál könnyedebben, és annál hamarabb megtörténik az átalakulás.

Ha éppen most szingli vagy és párt keresel, akkor érdemes megvizsgálnod, hogy mi az, amihez ragaszkodsz: egy személy; egy régi szerető; valaki, aki már meghalt; vagy valamilyen terv? Amikor képes vagy lemondani arról, amihez ragaszkodtál, nincs más dolgod, mint figyelni arra, ami eljön.

Az Üres kézzel című egész napos találkozóra várlak Téged is, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen;
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad, a társad és a szerelem mellett;
 • szeretnéd megünnepelni magadat, a szerelmet és a kapcsolatotokat;
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz;
 • belefáradtál abba, hogy már annyi mindent kipróbáltál, és látszólag alig változik valami;
 • nyitott vagy az újra, és szívesen átadod a terheidet egy nálad magasabb erőnek.

Ez a nap Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen üres kézzel állni, és hagyni, hogy az Univerzum elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

A Szerelemvonat öt utazása azokról az új kapcsolati mintákról szól, amelyeket követve végre megérkezhetünk a szerelem, valamint a párkapcsolati boldogság és harmónia birodalmába.

Ám az ötödik alapelv - az irányítási vágy elengedése - gyakorlatilag az összes többit feleslegessé teszi. Ha ezzel az ötödikkel képesek lennénk egyik napról a másikra azonosulni, minden gondunk egy csapásra megoldódna. Ez a csoda valóban egy pillanat alatt következik be – ám, az, hogy egyáltalán eljöhessen ez a pillanat, általában előkészületeket igényel.

Ha átadnánk az irányítást ennek a felsőbb erőnek, nem lenne kérdéses önmagunk értékessége, és nem kellene önbecsülésünk építésével foglalkoznunk. Nem lennének elvárásaink a kedvesünkre vonatkozóan, így nem kellene arra törekednünk, hogy elfogadjuk őt olyannak, amilyen. Kommunikációnkat nem az egónk félelmei irányítanák, így az őszinte légkörben könnyen létrejönne az együttműködés. Nem azonosítanánk sem önmagunkat, sem a másikat az egóinkkal, így nem lenne szükség a megbocsátásra. Mindig, minden pillanatot szellemi lényünkkel összehangolódva töltenénk, és könnyedén, örömmel hoznánk döntést minden kérdésben.

Az Üres kézzel egynapos elvonulás során ahhoz kapsz eszközöket, hogy a kedvesed megtalálása, valamint a melletted lévő társsal való örömteli kapcsolat érdekében hogyan adhatod át az irányítást a felsőbb erőknek. Amikor a spirituális érettség haladó szintjére érkezel, a dolgok nem bonyolultabbá, hanem épp ellenkezőleg, egyre egyszerűbbé és egyszerűbbé válnak, minél tovább haladsz az úton.
 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni.

Az Üres kézzel című találkozónkon épp ezért arra nyílik alkalmunk, hogy olyan új szokásokat próbáljunk ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy nyitottá váljunk a szerelemre, és a harmonikus párkapcsolatra. Résztvevőként olyan módszerek birtokába jutsz, amelyekkel a szerelem területén (is) megteremtheted magadnak azt az életet, amit megálmodtál magadnak.

Már maga az együtt töltött nap feltölt rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel. Ezen kívül pedig a találkozót követő 4 hétben rendszeres, e-mailben történő kapcsolattartáson keresztül folyamatosan támogatlak abban, hogy új szokásaid alakuljanak ki, amelyek az elengedésen át elvezetnek a szerelemhez.

Ugyanis minél tovább ragaszkodunk, annál többet veszítünk. Ezt fontos tudnunk, amikor elengedjük a kötelékeinket, és hagyjuk, hogy valami új szülessen. Bármely kapcsolatban, minél tovább ragaszkodunk, annál jobban elveszítjük a vonzerőnket, és így teherré válunk a társunk számára. Ha hajlandók vagyunk lemondani mindenről, amit elképzeltünk, a kapcsolat az egyenlőség magasabb szintjére léphet.

Ezért ezen a napon:

1. Meditációban megtapasztalod, hogy

 • az életedben már most minden tökéletesen működik;
 • biztonságos, bőséges, és szeretetteli univerzumban élsz;
 • milyen érzés átadni magad a neked rendelt legmagasabb jó megtörténtének.

2. Elsajátítasz egy egyszerű módszert, amellyel minden gondodat átadhatod, abban a pillanatban, amint felmerül.

3. Egy szertartás keretében elengedsz mindent, amiről úgy érzed, éppen most akadályoz abban, hogy olyan legyen a szerelmi életed, amilyenre szíved legmélyéről vágysz.

Mindezek hatására

 • a szívedbe örömteli, nyugodt várakozás költözik;
 • vidámabb, könnyedebb, pozitívabb lesz az életed;
 • a külső körülményektől függetlenül is egyre nagyobb biztonságban érzed magad;
 • megbizonyosodsz róla, hogy sohasem vagy egyedül;
 • egyre kevesebbet aggódsz, mert tudod, hogy minden vágyad teljesül.
   

Ők is ajánlják:

"Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban, hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta csoportját választania. A csoportos munka során a résztvevőket érő, a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg. Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is. Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye bármely csoportban."
(Villányi Péter, www.villanyipeter.hu)

 

"Kriszta mer olyan dolgokról beszélni, amiket mások inkább eltitkolnának. Azért is ajánlom, mert hiteles. Arról beszél, amit megélt, és meri azt mondani, hogy nem tudom, ha nincs tapasztalata valamiről. Aki fejlődni szeretne, útmutatást és sok-sok elfogadást kap tőle az úton."
(Kudlik Ildikó, www.ildikokudlik.hu)

 

 

"Krisztát közel húsz éve ismerem. Először trénerként találkoztam vele, életem első trénereként. Neki is köszönhetem, hogy új hivatást találtam. Így már a saját mentoromként is tisztelhettem: segített, támogatott, ösztönzött, megbecsült. Barátságának nem is tudom, mióta élvezhetem a gyümölcseit: minden találkozásunk alkalmával kapok tőle olyan gondolatot, ami előre lendít a saját utamon. Meggyőződésem, ha találkozol vele, ez veled is így lesz."
(Bene János, www.generativ.hu)

 

 

A résztvevők véleménye:

Kedves Kriszta! Kedves Teremtő Társak! Nagyon élvezem a teremtést, amire megtanítottál, Kriszta, egész másképp élem meg így a napomat, reggel hallgatom a meditációt és napközben látom minden helyzetben a csodát, úgy érzem és hiszem, hogy innentől kezdve semmi rossz nem történhet velem, hiszen minden rajtam múlik, mert ha valami bánt, vagy zavar, a látásmódom átkapcsolásával kijavítható, hiszen minden, amire vágyom, már VAN :). Nagyon hálás vagyok minden megerősítésért amit Tőled és a csoporttól kaptam, leírhatatlan szavakkal, mennyire más így látni, érezni, tapasztalni a mindennapokban. Tényleg nem az a lényeg, mi történik, hanem hogy mindazt hogyan éljük meg, mit érzünk, és ha szeretnénk, hogy másképp legyen, akkor meg tudjuk változtatni, hiszen a hozzáállásunk miatt látjuk úgy, az adott helyzete .... húú, na most érzem csak, mennyire nem lehet mindezt szavakkal visszaadni ... hát csak azt kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja meg maga is a teremtés csodáját! (Gyógyító Hold)

Kedves Kriszta és Többiek! Azt hiszem a legfontosabb, amit vasárnap megtanultam, hogy a dolgok sokszor sokkal egyszerűbbek, mint hinnénk. Megértettem, hogy hagyni kell a dolgokat megtörténni, és akkor minden rendben lesz. Hétfő reggel egy teljesen más lelkületben keltem fel. Boldognak, elégedettnek érzem magam, olyan egyszerűnek érzek mindent. És bár tudom, hogy van még mit megoldanom, azt is tudom, hogy most már sokkal könnyebben fog menni. Köszönöm! :) (Mariann)

Kedves Kriszta! Tegnap megtanultam, hogy ne akarjam irányítani a sorsomat görcsösen ... Úgyis jönni fog, aminek jönnie kell, úgy ahogy kell ... Ha mindenáron irányítani akarom a dolgokat csak összekavarok mindent. Ezentúl igyekszem rábízni magam a sorsra és hagyom hogy úgy folyjanak a dolgok, ahogy akarnak én meg csak úszom az árral....:) Remélem sikerül! Köszönöm szépen! (Anna)

Kedves Kriszta! Én az elengedés által ragadtam meg a kulcsot, hogy miért nem akar úgy működni az életem, ahogy szeretném. Felismertette velem, hogy mennyire tele vagyok elvárásokkal. Megerősített abban, hogy az intuíció követése az, ami a BOLDOGSÁG felé visz, ezért érdemes rendszeresen meditálni és jobban odafigyelni az ,,Isteni Hangra". Örülök, hogy mind az öt alkalommal utazhattam a SZERELEMVONATON, és köszönöm a csodálatos meglepetéseket, amik az állomásokon vártak (érzések, meditációk, szertartások, stb.), és hogy megismerkedhettem nagyszerű útitársakkal. Köszönök mindenkinek mindent! (Titusz)

Kedves Kriszta! A múlt vasárnapi kurzus óta magasabb rezgésszámon élek. A tűzben nagyon sok önkorlátozó hiedelmet égettem el. A héten szorgosan töltöttem a borítékot, és figyeltem a rossz érzéseimre is. Nagyon köszönöm neked! Szeretettel, Gabi.

Kedves Kriszta és Többiek! Én is köszönök mindent Nektek! Már sokszor átéltem, és mégis mindig hálával tölt el, hogy mennyi inspirációt tud adni egy ilyen nap, együtt számomra idegen, és mégis annyira ismerős emberekkel. Nekem sokat adtak a konkrét elengedés-gyakorlatok, mert ezek nagyon egyszerűen tudnak segíteni a hétköznapokban, ha úgy érzem, hogy elakadtam (és persze egyébként is). Újra csak megerősödtem abban, hogy időt kell szánni a belső csönd megteremtésére, ahol meghallhatom a saját hangom, és letisztulnak bennem a dolgok. Nem utolsó sorban pedig léptem egy nagyot egy konkrét, már régen emésztő probléma elengedésében, illetve a megoldására való törekvés kényszeres és görcsös cselekedeteinek elengedésében. (Hédi)

Kedves Kriszta! Rendkívül feszült voltam reggel, mikor elindultunk. Az együtt töltött nap után nyugalmat, felszabadultságot éreztem. Köszönöm ezt neked és a társaknak. Megértettem, hogy a hitemet kell még erősítenem abban, hogy minden a legnagyobb isteni rendben halad, csak türelemmel ki kell várni, míg a dolgok elérkeznek hozzánk. A várakozás közben pedig élvezni kell az ÉLET minden pillanatát. Hálásan köszönöm. (Ildi)


Kinek nem való?

Ezt a napot beszélgetéssel, játékokkal, meditációval, és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés teljes szívünkből átadni magunkat a lehető legnagyobb jónak, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel e napot.
 

Miért Üres kézzel a címe?

A mi Szerelemvonatunk 5 utat tesz meg, amelyek együttes átélése juttatja el az utasokat (így téged is) a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolat megtapasztalásához. Mivel csillagtúra-szerűen közlekedik (mindig visszatér a kiindulópontra) bárhol leszállhatsz és felszállhatsz, válogatva az utazások és témáik között. Mindezekről részletesebben ide kattintva olvashatsz. Azt, hogy miért Üres kézzel a címe az ötödik utazásnak, egy történet illusztrálja a legjobban.

Talán ismered az öreg tanító meséjét, aki teát tölt tanítványának, amikor az megérkezik. A csésze már megtelt, amikor ő még mindig tölti, aztán a tea kifolyik az edényből, bele a tálkába, onnan az asztalra, onnan a földre … A tanítvány rémülten kérdezi:
- Mester, miért teszed ezt? Hát nem látod, hogy pocsékba megy ez a kiváló nedű?
- Épp azért teszem, hogy észrevedd – válaszolja az idős bölcs. – Amíg az elméd tele van mindazzal, amit idehoztál magaddal, addig a tanításom „nem fér bele”. Legyen bármennyire értékes is, nem jut el hozzád, mert nincs számára hely, egészen addig, amíg elmédet ki nem üresítetted.

Ugyanígy, amíg régi mintáinkhoz ragaszkodunk arra vonatkozóan, hogy milyen egy számunkra ideális párkapcsolat, nem tudjuk megélni mindazt a jót, ami valójában csak arra vár, hogy beengedjük az életünkbe. Ha képesek vagyunk mindezt elengedni, és üres kézzel, nyitott szívvel hagyni, ami történni akar, hamarosan valódi csodákat fogunk átélni.

 

A legfontosabb információk és kedvezmények

A Szerelemvonat találkozóinak részvételi díja:

 12.000 Ft / alkalom (áfával).

 

Visszatérő vevőink különleges kedvezménye!

Ha vásároltál már tőlünk BÁRMIT legalább 3.000 Ft értékben, akkor jogosult vagy visszatérő vevőink különleges kedvezményére. Ebben az esetben a Szerelemvonat 5. utazására 12.000 Ft helyett

mindössze  10.500 Ft-ért regisztrálhatsz.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kuponkód mezőbe beírod a visszatero5 szót (kis betűkkel, ékezetek nélkül). Lejjebb megnézheted, hogyan kell kitöltened a megrendelő űrlapot, ha élni szeretnél a kedvezménnyel.

Azoknak a kedves útitársaimnak pedig, akik a Szerelemvonat valamelyik utazásán már velem tartottak, ez a soron következő alkalom

csak  9.000 Ft-ba kerül.

 

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kuponkód mezőbe beírod a resztvevo5 szót (kis betűkkel, ékezetek nélkül). Így kell kitöltened a megrendelő űrlapot, ha élni szeretnél a kedvezménnyel.

Kattints a képre a nagyításhoz! ->

 

Ez tényleg működik?

Talán felmerül benned a kérdés, hogy mitől vagyok olyan biztos abban, hogy mindez megtörténik veled. Egyrészt azért, mert az elmúlt 20 évben már számtalanszor éltem át azt az örömteli tapasztalatot, hogy a közös munka (csoportos vagy egyéni tanácsadás) során a velem kapcsolatba kerülők életében bekövetkezik a vágyott változás. Másrészt azért, mert tudom, hogy a módszereim működnek: tisztában vagyok vele, hogy az új tudás kizárólag akkor válik ténylegesen az életünk részévé, ha azt észlelésünk lehető legtöbb szintjén megéljük. Ezért ezen a napon

 • hallásod befogadja, amit a többiek és én elmesélünk;
 • a látásod elraktározza mindazt, ami történik közben;
 • a gyakorlatok, a játékok, a meditáció és a szertartás során a tested megcsinálja azt, amire az újfajta működéshez szükség van, így az mélyen, sejtszinten rögzül;
 • a beszélgetésekben megosztod a többiekkel az átélteket, amivel újraprogramozod az elmédet;
 • mindettől öröm járja át a szívedet, ez pedig inspirációt ad ahhoz, hogy a tanultakat az elvonulás után, hétköznapi környezetedben is alkalmazd.

Szóval kérlek, hozz döntést most, nehogy december 3-án arra ébredj, hogy lemaradtál valami nagyon fontosról!

 

A jelentkezés módja

Miután kitöltötted a lejjebb következő űrlapot (és kipipáltad a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is), a lenti Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival. Majd nem sokkal később (max. 24 órán belül) egy másik e-mailt az ügyfélszolgálatunktól, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át vagy fizesd be a részvételi díjat. Az összeg beérkezésével válik biztossá a jelentkezésed.


Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem működne, akkor is feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.
 

Jelentkezz most!

Várunk szeretettel. 

Kategóriák: Szerelemvonat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"

Pongor-Juhász Attila, cégvezető

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva További referenciák

Korábbi írásaim