Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Alkalmas - pénteki szerelmes útravaló

’16jún03
hozzászólok
Alkalmas - pénteki szerelmes útravaló

Mindaddig egyedül maradsz, amíg úgy véled, a testednek, a pénztárcádnak, az érzelmeidnek, a gondolataidnak, vagy az életednek tökéletes formába kell kerülnie ahhoz, hogy szerethető légy. A tökéletesség állapota ritkán érhető el, hiszen eredendően tökéletlenek vagyunk. Viszont teljesen bizonyos, hogy van néhány szerencsés ember, akiknek így vagy tökéletes, és hamvas, és üde, és vonzó, ahogy vagy.

Ahhoz, hogy ez a gondolat új szokásként beépüljön az életedbe, elég megtenned a következőt. Reggelente, mielőtt elkezdődik a napod, állj oda a tükör elé, és mondd el magadnak: Szeretem magam. Úgy vagyok teljes és tökéletes, ahogy vagyok. Gyönyörű vagyok és vonzó.

Könnyű beleesni a tökéletességre való törekvés csapdájába akkor, ha szeretsz önmagadról és a párkapcsolati boldogságról tanulni; ha szívesen feltérképezed, majd elengeded régi mintáidat; és ha egyre tisztábban látod, hogyan akarsz élni. Az, hogy ezekkel foglalkozol, a lehető legjobb dolog. Csak arra ügyelj, hogy ne odázd el a párod megérkezését arra a pillanatra, amikor minden tökéletes lesz.

Engedd meg magadnak azt is, hogy önmagadat fejlesztve hibákat kövess el. Tekints úgy a hibákra, mint a különböző módszerekkel való kísérletezés egyes fázisaira. Gondolj csak bele, a ma használt eszközeinket feltalálóknak hány százszor kellett az ötleteiket kipróbálniuk ahhoz, hogy a végső, valóban működő változat megszülessen. Semmi sem jöhetett volna létre általuk, ha az első adandó alkalommal így gondolkodnak: Nos, hibáztam, ez nem sikerült. Nem vagyok alkalmas erre. Abbahagyom.

Valahányszor hibát követsz el, az csak egy jelzés arra, hogy az, amit éppen kipróbáltál, nem működik, és más módon kell megközelítened a helyzetet. Talán az adott szituáción nem lehet változtatni, de már tudod, hogy legközelebb mit szeretnél másképp tenni, mondani, vagy gondolni.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen területen túlzom el a tökéletességre való törekvést?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Már most is teljes és tökéletes vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim