Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Önbizalom építés - meditációs est: június 9. csütörtök, 18.00-20.00

Ebben a meditációban megtanulod, hogyan érezheted magad erősnek, jónak, magabiztosnak. Hinni kezdesz a képességeidben, és felfedezed, mennyire alkalmas vagy rá, hogy a szerelemben is megtapasztald, amit szeretnél. Ezt az új önképet kezded el kisugározni a világba, így mások is magabiztos, határozott embernek látnak ezentúl. Ez megváltoztatja a megtapasztalásaidat, és önmagadon keresztül elkezded jobbá alakítani a világot.

Időpont: 2016. június 9. csütörtök,  18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. ker., a Déli Pályaudvarnál

 

Miről szól?

Az Önizalom építés című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Az önbizalmad mindaddig törékeny, amíg attól teszed függővé, hogy mások mit tesznek vagy gondolnak veled kapcsolatban. Az önbizalmad akkor erős, ha valóban saját magadban bízol, és nem vársz arra, hogy más emberek vagy a világ visszaigazolja ezt. Ráadásul ez valójában fordítva működik, mint ahogy eredetileg gondolnánk. A helyzet ugyanis az, hogy minél magabiztosabb vagy, annál inkább ezt sugárzod kifelé is, és annál több pozitív visszajelzést kapsz másoktól.

Benned is létezik egy rész, aki bölcs, magabiztos és erős. Miközben a meditáció során ellazulsz, ez a részed egyre inkább az előtérbe kerül, és a fokozódó önbizalmat nem csak a gondolataid mentén tapasztalod meg, hanem a testedben is érezni fogod.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. Az Önbizalom építés című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.


 

Kinek szól?

Az Önbizalom építés című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • nehezen teremtesz kapcsolatot neked tetsző férfiakkal/nőkkel;
 • megrémülsz és elgyengülsz, amikor megszólít valaki, akihez vonzódsz;
 • nem tartod elég szépnek és jónak magad;
 • rosszul viseled, ha egyszerre többen is figyelnek rád;
 • úgy érzed, nem vagy jó az ágyban;
 • úgy véled, nem érdemelsz meg egy igazán boldog kapcsolatot;
 • sokszor inkább visszahúzódsz, ahelyett, hogy kiállnál önmagad mellett.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Ezen az estén megtapasztalod, milyen érzés magabiztosnak lenni, így innentől kezdve könnyedén előhívod magadban az önbizalmat, amikor szükséged van rá. Idővel pedig már nem is kell rá figyelned: egyszerűen csak észreveszed, hogy emelt fejjel jársz, sokat mosolyogsz, gyönyörködve megbámulnak az utcán, és egyre jobban sikerül minden, amibe belefogsz.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban megtapasztalhatod, milyen erőt adó érzés összekapcsolódni mindentudó, bölcs lelkeddel, és az ő útmutatásait követve egyre inkább hinni magadban és a képességeidben.  Ez az egyre növekvő önbizalom lesz aztán a segítségedre abban, hogy kialakítsd azt a boldog, harmonikus párkapcsolatot, amire szíved mélyéről vágysz.

Az Önbizalom építés című meditációs est hatására

 • megérzed, mennyien szeretnek;
 • felismered, hogy te magad is mennyire szeretetteljes vagy;
 • felébred benned a nyitottság, a törődés, és a világba vetett hit;
 • megerősödik benned a tudat, hogy el fogod érni a céljaidat, és meg fogod valósítani az álmaidat;
 • tisztán látod, hogy minden sikerül, amit igazán szeretnél;
 • ráébredsz, mennyire vonzó vagy;
 • a környezetedben megsokasodnak a szeretetteli, elismerő visszajelzések.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

A résztvevők véleménye:

Kedves Kriszta! A honlapodat böngészve hamar eldöntöttem, hogy a következő összejövetelen nekem is ott a helyem; ez nem volt más, mint az Önbizalomépítő meditációs est. Már az első pillanatban "otthon éreztem magam". Kedves kisugárzásod és a hely nyugodtsága nagyon jó alapja az elmélyülésnek, befelé figyelésnek. A vicces bemutatkozó játék hamar feloldotta a szorongásomat és izgatottan vártam a "nagy utazásra". Hogy milyen volt? Egyszerre felemelő, drámai, de mégis könnyed. Sikerült kinyitnunk egy belső kaput, ami már réges-régen zárva volt. A legnagyobb felismerésem az, hogy az erő mindvégig bennünk volt, van és lesz - ne féljünk tőle, inkább éljünk vele! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk az összejöveteleken - lányok, ha van kedvetek, vegyetek egy mély levegőt és gyertek ti is! Szeretettel: Lierre

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Ebben a meditációban megtanulod, hogyan érezheted magad erősnek, jónak, magabiztosnak. Hinni kezdesz a képességeidben, és felfedezed, mennyire alkalmas vagy rá, hogy elvégezd, amiért jöttél. Ezt az új önképet kezded el kisugározni a világba, így mások is magabiztos, határozott embernek látnak ezentúl. Ez megváltoztatja a megtapasztalásaidat, és önmagadon keresztül elkezded jobbá alakítani a világot.

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Önbizalom építés a címe?

Amikor megszületünk, határtalan önbizalommal rendelkezünk - ha egyáltalán értelmezhető ez a fogalom abban az életkorban. Ám, ahogy az életünk elkezdődik, egyre több olyan élmény ér, amelyben megtapasztaljuk, hogy "nem vagyunk elég jók". Mindig van valaki, akinek nem tetszik, hogy sírunk, hogy nevetünk, hogy szaladunk, hogy kiabálunk, hogy ezt vagy azt tesszük vagy mondjuk. Vagy épp ellenkezőleg: ezt vagy azt nem tesszük, vagy nem mondjuk. Minél több ilyen élményt élünk át, annál inkább elszáll a bátorságunk, és úgy véljük, az a legjobb, ha meg sem próbálunk kimozdulni biztonságosnak hitt csigaházunkból; védekező mechanizmusaink páncélzata mögül. Amikor nincs önbizalmunk, akkor félünk az ismeretlentől, nem merünk új dolgokat kipróbálni, és nem merünk kockáztatni. Szerencsére az önbizalom csírája végig ott marad bennünk, ezért újra felépíthető. Ezen az estén ezt a folyamatot indítjuk el - vagy látjuk el egy erős impulzussal, ha benned már elindult.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.
 

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta maga a SZERETET két lábon. Sz - mert színes, E - mert esendő, R - mert romlatlan, E - mert eszes, T - mert tiszta, E - mert emberi és T - mert tanító."

Kudlik Ildikó, coach, tréner, író, festőművész

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője További referenciák

Korábbi írásaim