Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerelmes útravaló csütörtöktől vasárnapig

’16máj19
hozzászólok
Szerelmes útravaló csütörtöktől vasárnapig

Felvirradt a nagy nap, és május 19-én, csütörtökön reggel mind a tizenhatunkkal elindult a Szerelmes Zarándoklat! (A következő szeptemberben lesz, figyeld a híreket!) Most pedig küldj nekünk sok napsütést, jókedvet és erőt!

Erre a négy napra előre elkészítettem neked négy rövidebb szerelmes útravalót, hogy semmiképpen ne maradj lelki táplálék nélkül. Annyi csak a dolgod, hogy minden nap térj ide vissza, és olvasd el az aznapra vonatkozó gondolatokat.

Ha pedig a zarándok-kalandjainkra is kíváncsi vagy, akkor kattints át az Instagramra >>>!

  • Csütörtök

A saját igazságodról beszélj, függetlenül attól, mi az, amit ehhez ki kell mondanod. Semmi nem lehangolóbb egy, a torokban megrekedt hangnál. Ugyanígy semmi sem felszabadítóbb, mint egy olyan hang, amely egyre inkább rátalál saját szabadságára, és madár módjára szárnyalni kezd. Találd meg a hangod, bátran mondd ki az igazat, és hagyd, hogy az üzeneted a lehető legtöbb emberhez eljusson. Mondd el magadnak:

A hangomból tisztaság, meggyőződés és bátorság sugárzik.

  • Péntek

A félelem csak akkor szűnik meg, ha szembenézel vele, és leleplezed. Amint a félelem megjelenik, azonnal nézz vele szembe. Elegendő bátorságod van ehhez, mert a szeretet erősebb, mint a félelem. Rántsd le a leplet a félelmeidről. Amin tudsz, azon változtass, amin nem tudsz, azt fogadd el, és csak mosolyogj azon, milyen színes, szélesvásznú képeket vetít eléd a félelem. Az élet egyáltalán nem olyan rémisztő, mint amilyennek a félelem láttatni szeretné. Mondd el magadnak:

Szembenéztem a félelmeimmel, és a szeretetem erősebbé vált.

  • Szombat

Ne engedd, hogy az időbeosztásod irányítsa az életed. Alakítsd úgy a napodat, hogy a hangsúlyt azokra a pillanatokra helyezd, amelyek a leginkább élettelivé tesznek. Hétközben is tarts szünetet a megbeszélések meg az elintéznivalók között, és merülj el az érzésben, hogy semmi más dolgod nincs, csak élvezni a pillanatot. Tennivalóid listájára írd fel a csendben, elmélkedéssel, árándozással töltött időszakok átélését, már a jövő hétre is. Ha elköteleződsz a minőségi élet mellett, nem csak hatékonyabbá válsz, hanem belső békéd is növekszik. Mondd el magadnak:

Én irányítom az életemet. Fontossági sorrendemben a belső béke áll az első helyen.

  • Vasárnap

A holnap induló, új hetet ajándékozd meg valódi jelenléteddel. Amikor körülnézel, figyeld meg úgy a dolgokat, mintha először látnád őket. Amikor hallgatsz valamit, fülelj friss fülekkel. Amikor elindulsz, mozogj úgy, mintha a föld suttogva beszélgetne a lábaiddal. Engedd, hogy jelenléted elvezessen a lehetőségekhez. Támogató, és kellemes meglepetéseket tartogató, véletlen egybeesésekben lesz részed. Mondd el magadnak:

Minden pillanatnak a teljes figyelmemet adom.

Legyen csodálatos ez a négy napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim