Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Fényben - keddi szerelmes útravaló

’16máj24
hozzászólok
Fényben - keddi szerelmes útravaló

Mi is lehetne az itt olvasottak, és minden elvégzett belső munka legcsodálatosabb ajándéka, mint az igaz szerelem megszületése? Ennek az első, észrevehető eredménye az, amikor fülig beleszerelmesedünk önmagunkba. Olyan, mintha önmagunk megszeretésének "jutalma" az lenne, hogy az igaz szerelemben egy ideális partner megérkezésével is részesülhetünk végre. Ez persze nem teljesen így van, hiszen nincs se jutalom, se büntetés. Egyszerűen az egyikből következik a másik. Amilyen mértékben szereted magad, olyan mértékben növeled meg az esélyét annak, hogy az igaz szerelem egy párkapcsolat formájában is beköszöntsön az életedbe!

Ha most egy pillanatra behunyod a szemed, akkor el is képzelheted, amint a szeretet pici lángja folyamatosan ott lobog a mellkasod közepén. Aztán fokozatosan elkezd növekedni, majd mint egy ragyogó fénynyaláb, kitölti az egész tested. A sejtjeid mind örömtáncba kezdenek, annyira örülnek a fénynek, a szeretetnek, a figyelmednek. A továbbra is növekvő fény egyszer csak kiárad belőled, és sugárzó fényburkot von köréd. Amerre csak mész ebben a szeretet árasztó, és szeretetet vonzó burokban, mindenki feléd fordul, téged néz, rád mosolyog, és örül neked. Ez a fajta létezés azt váltja ki a környezetedből, hogy mindenki igaz módon, valódi szeretettel és tisztelettel kapcsolódik hozzád. Így aztán könnyű lesz kiválasztanod közülük azt a társat, akivel az igaz szerelmet is megélheted. Használhatod hozzá az alábbi fohászt:

Harmóniában vagyok önmagammal, és békében vagyok a világgal. Tele a szívem szeretettel, én pedig hagyom, hogy túlcsorduljon, és áradjon mindenkire. Érzem, ahogy a szerelem növekszik bennem. Kérlek, égi segítőim, küldjétek el hozzám a méltó társat, akivel az igaz szerelmet megélhetem. Felkészültem. Nyitott szívvel, örömmel fogadom őt.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha egy 10-es skálán kellene mérnem, mennyire vagyok szerelmes önmagamba? (0: semennyire, 10: fülig.)

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden egyes nappal egyre teljesebben szeretem magam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim