Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Gyönyörű - hétfői szerelmes útravaló

’16máj23
hozzászólok
Gyönyörű - hétfői szerelmes útravaló

Egyszer elsétáltam egy tükör előtt, amibe, persze, belepillantottam, és azt láttam, hogy ezt írták fel rá szépen megformált betűkkel: Gyönyörű vagy! Ekkor ébredtem rá, milyen jó lenne, ha ez a gondolat fogalmazódna meg a fejemben minden alkalommal, amikor tükörbe nézek.

Talán te kivétel vagy ez alól, de én (és tudom, sokan mások is) ha nem vagyok elég éber, ilyenkor inkább ehhez hasonló megállapításokat teszek: ez itt túl hosszú; az túl rövid; emez túl kevés; amaz túl sok, és így tovább. Pedig ezek a gondolatok értelmetlenek, hiszen semmi másból nem származnak, csak összehasonlításból. Elméletben tudjuk, hogy minden egyes ember egyedi és megismételhetetlen, épp ezért egészen biztosan különbözik mindenki mástól. Ám ebben sokszor képtelenek vagyunk meglátni a szépséget, és inkább hasonlítani szeretnénk olyanokhoz, akiket szebbnek vagy jobbnak tartunk magunknál.

Már sokszor megfigyeltem, ahogyan egy társaságban férfiak és nők között is tudat alatt kialakul a vetélkedés arról, vajon ki tud kitűnni a többiek közül, ki kapja a legtöbb figyelmet. Volt egy barátnőm, aki viszont - legalábbis amikor egy helyen voltunk - sohasem szállt be ebbe a versenybe. Egyszer megkérdeztem tőle, vajon miért nem, ő pedig ezt válaszolta:
- Mert tudom, hogy mindig, mindenütt én vagyok a legszebb. Nincs szükségem arra, hogy mások ezt bebizonyítsák nekem. - Vagyis soha nem kezdte másokhoz mérni magát, egyszerűen csak ez a meggyőződés sugárzott belőle akkor is, ha semmit nem tett ennek érdekében.

Tehát, ha létezik benned egy olyan, régi program, ami nem segíti az életedet, akkor fogj neki, és alakíts ki helyette egy másikat. Mondjuk egy ilyet:

Önmagában az, hogy létezem, egy csodálatos dolog. Semmit nem kell tennem azért, hogy szeressek, vagy szeressenek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik régi programomat szeretném most újra cserélni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A szeretet, az öröm és a szépség a természetes létállapotom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim