Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Önbecsülés - szerdai szerelmes útravaló

’16máj18
hozzászólok
Önbecsülés - szerdai szerelmes útravaló

Igen, újra és újra eszünkbe kell jusson, mennyire fontos, hogy nagyra becsüljük magunkat. Az önértékelés hiánya ugyanis sokféle formát ölthet. Ha abban hiszel, hogy meg sem érdemled egy szerető partner jelenlétét az életedben, akkor talán már régóta egyedül vagy. Ha olyan partner van melletted, aki rosszul bánik veled, akkor szintén úgy véled, ennél többre vagy jobbra nem vagy méltó. Az önértékelés hiánya az elköteleződés létrejöttét is akadályozhatja, mert úgy hiszed, nem vagy annyira értékes, hogy érdemes légy valaki más folyamatos, hosszan tartó figyelmére.

Ebben az állapotban születik meg a feltételezés, hogy igaz szerelem nem létezik, és ahhoz, hogy egyáltalán legyen párkapcsolatunk, biztosan súlyos áldozatokat kell hoznunk, és kompromisszumokat kell kötnünk. Ha egy kicsit most beleéled magad, akkor már érzed is, hogy ez a gondolatmenet arra késztet, hogy még kisebbre húzd össze magad. A lemondás, a szomorúság, a félelem felhője jelenik meg körülötted, ettől pedig nem nőni, hanem csökkenni kezd a vonzerőd.

Az önértékelés hiányának mélyén a tévedésen alapuló bűntudat, és a veszteség élménye rejlik. Talán egyszer régen valaki kilépett az életedből, és te elhitted, hogy ez a miatt történt, mert veled valami baj van; te valami rosszat követtél el. Ebből születik az a következtetés, hogy nyilván nem vagy érdemes mások igazi, hosszan tartó szeretetére.

Ám szerencsére ez egy téves hiedelem, amit szándékod erejével átalakíthatsz. Ebben segítségedre lehet az alábbi, rövid fohász:

Valahol, valamikor elhittem, hogy nem vagyok méltó a szeretetre. Ezt a gondolatot most elengedem. Arra kérlek benneteket, égi segítőim, tisztítsátok ki e hiedelem minden hatását az életemből. Töltsétek fel az elmémet örömmel, békével és szeretettel.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Miből veszem észre, hogy önmagam nagyra becsülése még nem teljes?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az élet szeret engem. Én is szeretem magam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim