Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Álmok - keddi szerelmes útravaló

’16máj17
1 hozzászólás
Álmok - keddi szerelmes útravaló

Tudod, hogy gyakorlatilag bármely, számodra fontos álom valóra válhat? Gondolkozz most el egy kicsit: vajon melyek ezek? Tisztában vagy vele, mi az, amire szíved mélyéről vágysz? Ha igen, akkor észre fogod venni, amikor ez megtörténik veled. Ha nem, akkor talán itt az ideje, hogy számba vedd az álmaidat életed legfontosabb területein.

Ez azért is fontos, mert tudattalanul megszámlálhatatlan gondolatot keringetünk az elménkben arról, hogy mi az, amire vágyunk, és mi az, amitől félünk. Gyakran a kettő össze is keveredik. Talán úgy véled, egy porcikád sem kívánja, hogy a kedvesed elhagyjon, ám a szíved mélyén már régóta érzed, hogy nem vagy boldog ebben a kapcsolatban. Amíg arra fókuszálsz, mi minden az, ami nem esik jól tőle, addig ezekből a dolgokból lesz egyre több, így elegendő muníciót gyűjthetsz annak bebizonyítására, hogy nem ő a megfelelő partner számodra, és a fájdalmas szakítás előbb-utóbb bekövetkezik. Ha ehelyett inkább arra kezdesz el figyelni, hogy mi az, amit egy ideális párkapcsolatban meg akarsz tapasztalni, akkor ezekből a dolgokból lesz több, és a kapcsolatotok észrevétlenül átalakul. Vagy újra boldogok lesztek együtt, vagy gyengéden és szeretetteljesen el tudjátok engedni egymást.

Nyisd meg hát magad álmaid megvalósulásának most azzal, hogy elkezded végiggondolni: pontosan mik is ezek az álmok. Így tágul benned és körülötted a tér; így lesz helye mindannak, ami már oly régóta szeretne megérkezni hozzád.

A nap folyamán többször is tedd fel magadnak a kérdést: Mi az, amit szeretnék? Mire vágyom, hogyan teljen ez a napom? Hogyan szeretném érezni magam a következő órában; a megbeszélésen; utazás közben? Engedd el azokat a gondolatokat, amelyek pontosan meg akarják határozni, hogy mi történjen. Csak arra figyelj, te hogyan akarod érezni magad.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha csak egyetlen álmom válhatna valóra, melyiket választanám?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma is remekül érzem magam a bőrömben.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Anna’16 máj 17 - 15:21

Kedves Kriszta, az álmok hogy segithetnek, hogy a szerelem újra ránk találjon?

Anna

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim