Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Mézeshetek - vasárnapi szerelmes útravaló

’16máj15
hozzászólok
Mézeshetek - vasárnapi szerelmes útravaló

A hosszú távú kapcsolatok titka az, ha megengedjük a másiknak, hogy más legyen, mint amilyen tegnap volt. Szerintem a válások egyik legfőbb oka az, hogy a párok nem mindig teremtik meg önmaguk számára az érzelmi teret ahhoz, hogy az állandó és folyamatos változás megtörténhessen. (Marianne Williamson: A csodák kora)

És mi van akkor, ha a kapcsolatunk már nem képes megújulni? Honnan lehet tudni, hogy ez itt most tényleg a vége, és nem egy újabb krízis, amely után újra visszatérnek a mézeshetek?

Természetesen erre sincs általános recept. De az egyik jelzés például az, ha egyre ritkábban, vagy már egyáltalán nem térnek vissza a mézeshetek. Hogy mit értek ezen? Minden szerelmi kapcsolat célja az öröm és a boldogság átélése. Amikor ez éppen nem történik, akkor az azt jelenti, elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol változnunk kell, valamit szükséges meggyógyítanunk magunkban ahhoz, hogy továbbléphessünk, és a kapcsolatunk elmélyüljön, újra szeretettel töltődjön fel. Amikor ez sikerül, feloldódik a krízis, és újra olyan boldognak érezzük magunkat egymás oldalán, mint a kapcsolatunk kezdetén – vagyis olyan, mintha újra a mézesheteinket élnénk.

Akkor is érdemes továbbra is tenni a kapcsolatért, ha van benne küzdelem, de úgy érezzük, megéri, mert sok örömet is átélünk közben. Ha már szinte alig van öröm, ám egyre több a fájdalom, akkor lehet, hogy érdemes továbblépnünk.

Amikor eljön az ideje, könnyebben el tudsz engedni valakit, ha tudod, hogy megtettél (megtettetek) minden tőled (tőletek) telhetőt. Ha minden lehetőséget megragadtál ahhoz, hogy rendbe hozd a kapcsolatotokat, és ennek ellenére sem tudtok egymás mellett maradni, akkor jobb, ha elengeditek egymást. De egész más úgy tenni ezt, hogy tudod, mindent megtettél, mint hirtelen felindulásból, amit talán néhány hónap múlva megbánsz.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Életem melyik területén készülődik éppen most változás? Miből veszem ezt észre?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megengedem, hogy az örömteli változás bennem is, másokban is végbemenjen.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim