Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Felelősség - szombati szerelmes útravaló

’16máj14
hozzászólok
Felelősség - szombati szerelmes útravaló

A valóban mély, átalakító erejű kommunikációban a nők felelőssége a kezdeményezés. Fel kell vállalnunk a vezető szerepet a kapcsolatainkban, mivel a kommunikációban mi vagyunk jobbak és érzelmileg mi vagyunk erősebbek, mi bírunk többet. Ugyanakkor el kell fogadnunk a férfi minőséget: nem hibáztatással és felsőbbrendűséggel, hanem elfogadással és szeretettel érdemes megközelítenünk a tényt, hogy a férfiaknak az ilyen típusú beszélgetés általában nehezen megy, bele kell tanulniuk. Nekünk pedig azt kell megtanulnunk, hogy kommunikációs képességünket ne manipulációra használjuk, és ne arról beszéljünk, hogy szerintünk a másik mit csinált rosszul, hanem arról, hogy melyek a saját érzéseink és saját szándékaink.

A férfiak felelőssége az, hogy hajlandóak legyenek beleengedni magukat ezekbe a beszélgetésekbe. Többé nem tehetik meg, hogy „női nyafogásként” értelmezik, amikor beszélgetni szeretnénk, mert kommunikáció nélkül egyre távolabbra kerülünk egymástól. Fel kell ismerniük, hogy amit a kedvesük mond az fontos: azt jelzi, a kapcsolatukban felbukkant valami, amit meg kell oldani. A férfinak ezentúl értékelnie kell a nőiséget: azt, hogy ott van mellette valaki, aki képes őt magával vinni egy gyógyító, belső felfedezőútra, mely egyre izgalmasabbá és egyre meghittebbé teszi a kapcsolatukat.

Ahhoz, hogy mindezt könnyedén megtehessük, ismernünk, vállalnunk, és szeretnünk kell magunkat – csak ez lehet az alapja annak, hogy férfi és/vagy női erőnket ne kelljen bizonygatnunk, és beszélgetéseink során ne bonyolódjunk hatalmi harcokba. A lelkünk mélyén mindannyian csodálatos kincseket őrzünk, és itt az ideje, hogy ezeket ne rejtegessük tovább önmagunk és egymás elől. Mivel a belső utazásban a nők erősebbek és tapasztaltabbak, ezért nekünk kell újra és újra nekiindulnunk, hogy fényünkkel beragyogjuk, és könnyűvé tegyük a sötétnek és ijesztőnek látszó ösvényeket.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Nőként vagy férfiként mi az, amit a kapcsolataimban másként teszek ezentúl?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Most fénnyel és szeretettel töltöm fel minden kapcsolatomat.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd magad erősnek, jónak, magabiztosnak érezni, és hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 9-én az Önbizalom építés meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim