Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Befogadás - szerdai szerelmes útravaló

’16febr17
1 hozzászólás
Befogadás - szerdai szerelmes útravaló

Régi sebzettségeink épp attól tartanak vissza, hogy most zajló életünkben képesek legyünk felismerni és elfogadni a felénk áramló szeretetet. Aki ragaszkodik ahhoz, hogy összetört szívének darabkáit ne illessze össze, hanem továbbra is a sérelmeit hangoztatja, az tulajdonképpen "nem kér" a szeretetből, amellyel (régi vagy új) kedvese örömmel körülvenné őt. Ezért, ha rábukkansz egy sebzettségedre, vedd magad körül gyengédséggel és együttérzéssel, majd engedd el a bántó gondolatokat és lépj tovább.

Az élet valójában bőségesen ontja az ajándékait - igen, feléd is, még akkor is, ha ezt időnként igencsak kétségbe vonod -, ám az elfogadásukhoz valódi nyitottság szükséges. A nyitottságot pedig a félelem akadályozza: amennyire vágyunk valamire, épp annyira félünk is tőle.

Szeretnénk biztosra menni, ezért valahogy úgy tekintünk az élet egy lehetséges ajándékára, mint egy szépen becsomagolt, időzített bombára. Először óvatosan körbejárjuk, megnézzük, megérintjük, megszagoljuk, és igyekszünk kitalálni, mit tartogat a számunkra. Vajon pontosan az van benne, amit kértem? Jó lesz ez nekem? Mi van, ha nem tetszik? Akkor visszaküldhetem? De, ugye, nem fog tőle megváltozni az életem? És hosszútávon hová vezet, ha elfogadom ezt az ajándékot? Biztosan boldog leszek tőle? Nem fogok újra megsebződni?

Ám ez a biztonságra törekvő hozzáállás sajnos nem működik. Az ajándékod akkor fog megérkezni, ha készen állsz a befogadására. Ha készen állsz arra, hogy az életet elfogadd úgy, ahogy jön. Feltételek és biztonsági záradékok nélkül.

Határozd hát el, hogy mostantól elfogadod mindazt, amit az élet, és a körülötted lévők nyújtani szeretnének neked! Ez a folyamat - a befogadó képességed növekedése - lesz a segítségedre abban, hogy régi sebzettségeidet meggyógyítsd és ezzel harmonikus párkapcsolatot teremts magadnak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen sérelemhez ragaszkodom még mindig?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma szélnek eresztek mindent, ami visszatart. Új életet kezdek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami a szerelem megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 18-án a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Manócska’16 febr 18 - 18:41

Nagyon szívesen látogatom ezt az oldalt. Ma különösen jól esik. Jelenleg egy olyan helyzetben forgolódom, ami hol fájdalmat, hol boldogságot ébreszt bennem. Thetetlennek érzem magam. Többször elhatároztam, hogy szélnek eresztem ezeket a belső vívódásokat, de mikor újra és újra találkozom azzal az emberrel, aki az egyik barátján keresztül állítólag gyakran érdeklődött felőlem, hol közelít, hol -- mint éppen ma is -- teljesen ignorál. Igaz, én sem mentem oda hozzájuk, mikor a vonatra várakoztam. Egyrészt, mert már elhatároztam, elengedem ezt az "ismerkednék meg nem is" helyzetet, másrészt nagyon rosszul éreztem magam és magányra vágytam. Valahogy viszont megtetszett ez a férfi, akiről valójában alig tudok valamit, mert inkább csak a barátján keresztül érdeklődött. Talán nem is tetszem neki. De akkor, miért jászanak az ember érzéseivel? Mikor úgy tűnt, végre közeledni próbál, másnap megint más nőkkel próbált ismerkedni. Nem értem. Ha úgy adódott, találkoztak útjaink, szeretettel és kedvességgel viszonyultam hozzájuk. Mit csináltam vajon rosszul? Még sosem volt barátom.
Szeretem az embereket, igyekszem mindenkiben meglátni a szépet és jót.
Vagy miért szították fel a Szerelmet, ha valójában Ő nem akarja? :(

Manócska

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim