Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Teremtő összhang - meditációs est: február 16.

Ebben a meditációban felvesszük a kapcsolatot azzal az énrészünkkel, aki - úgy tűnik - szabotálja, hogy szerelemben, harmonikus párkapcsolatban éljünk. Várlak Téged is, ha nem érted, miért nem teszel lépéseket olyan dolgok érdekében, amelyekről tudod, hogy a javadra válnak; észrevetted, hogy néha önmagad "ellenében" cselekszel; szívesen felismered és elengeded az automatizmusaidat; szeretnél tudatosabbá válni a párkapcsolatodban és más kapcsolataidban is; szeretnéd végre nem csak kitűzni, hanem el is érni a céljaidat. 

Időpont: 2017. február 16. csütörtök, 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Teremtő összhang meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

A Teremtő összhang meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Valójában minden problémára a megoldás, és minden kérdésre a válasz ott van bennünk. Ha képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a lelkünkkel, a felsőbb énünkkel, a belső vezetőnkkel, akkor megszületik bennünk a béke, és nyilvánvalóvá válik, mit kell tennünk. Ebben a meditációban nem csak a felsőbb énünkkel vesszük fel a kapcsolatot, hanem azzal az énrészünkkel is, aki - úgy tűnik - szabotálja, hogy elérjük, amit szeretnénk.

A személyiségünk több, különböző részből áll. Például létezhet egy engedelmes énünk, egy lázadó énünk, egy szülői énünk, egy gyermeki énünk, egy magabiztos énünk, egy félős énünk, és így tovább. Személyiségrészeknek, vagy alszemélyiségeknek nevezzük őket.

Legtöbb alszemélyiségünket gyerekkorunkban vagy fiatalkorunkban fejlesztettük ki. Gyerekkori énünk, a környezetünk, valamint akkori céljaink alapján ők döntöttek arról, hogy adott pillanatban mi a legjobb nekünk. A kép, amelyet alszemélyiségeid alkottak rólad, illetve arról, hogy mi az, amit meg akarsz teremteni, valószínűleg már réges-régen idejét múlta. Valahányszor új célokat tűzöl magad elé, erről tájékoztatnod kell alszemélyiségeidet is, hogy együttműködhessenek veled az elérésükben. Látszólag az új céljaid ellen dolgoznak, de csak azért, mert még mindig abban támogatnak, hogy elérj olyan régi célokat, amelyek többé nem fontosak számodra. Ebben a meditációban az egyik fontos alszemélyiséged együttműködését fogod elnyerni.

 


Kinek szól?

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

A Teremtő összhang  meditációs estre várlak Téged is, ha

 • nem érted, miért nem teszel lépéseket olyan dolgok érdekében, amelyekről tudod, hogy a javadra válnak;
 • észrevetted, hogy néha önmagad "ellenében" cselekszel;
 • szeretnéd jobban megismerni és megérteni önmagadat és a működésedet;
 • szívesen felismered és elengeded az automatizmusaidat;
 • szeretnél tudatosabbá válni a párkapcsolatodban és más kapcsolataidban is;
 • szeretnéd végre nem csak kitűzni, hanem el is érni a céljaidat.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Minden vágyott változás esetén szükséges, hogy egy vagy több alszemélyiségeddel elbeszélgess, tájékoztasd őket a terveidről, és megkérd őket, hogy működjenek együtt veled ennek a célnak az elérésében. Valahányszor úgy érzed, hogy valamiféle belső ellenállás születik benned bármilyen céloddal kapcsolatban, szánj egy kis időt arra, hogy felfedezd azon alszemélyiségeidet, akik félelmét és kétségeit meg kell hallgatni, és a nyugtalanságukat eloszlatni. Ezen a módon ugyanis elnyered az együttműködésüket. Többé nem fognak akadályozni abban, hogy elérd, amit akarsz, hanem aktívan segítenek a megteremtésében.

A Teremtő összhang meditációs est hatására

 • létrejön az együttműködés egy fontos alszemélyiségeddel;
 • sokkal könnyebben megvalósítod a céljaidat;
 • egyre több örömöt és boldogságot tapasztalsz;
 • megszületik benned a béke, mert tudod, hogy minden a helyére került;
 • megérted, hogyan dolgozhatsz együtt az alszemélyiségeiddel a jövőben;
 • megtapasztalod a saját erődet és szeretnivalóságodat.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

A résztvevők véleménye:

Krisztára teljesen rábízhattam magam, irányításával egy óra alatt jó messzire "elröpültem" és vissza. Előtte nem gondoltam, hogy ilyenre képes vagyok, szárnyalt a képzeletem, és a végén olyan érzésem volt, mintha egy jó kis kirándulásból érkeztem volna meg :) A lelkem kisimult és megerősödött bennem az érzés, hogy az élet szép. (Zsuzsa)

 

Miért Teremtő összhang a címe?

Alszemélyiségeid az alábbi hiedelmeket vagy érzelmeket táplálhatják magukban:

 • Úgy hiszik, elveszítik a hatalmukat, vagy az irányítást, vagy többé nem lesz rájuk szükség.
 • Félnek életed változásaitól, még akkor is, ha az valami jobbat hoz.
 • Aggódnak amiatt, hogy ha megváltozol és fejlődsz, az emberek nem fognak szeretni, vagy pedig elutasítanak amiatt, hogy túlságosan különbözöl tőlük.
 • Attól tartanak, ha a lelkedet követve élsz, talán elveszíted a kapcsolatot a valósággal, és soha többé nem tudsz elvégezni semmi gyakorlati dolgot.
 • Úgy érzik, nem érdemlik meg azt a hatalmas szeretetet, ami a lélekkel való kapcsolatból fakad, és nem tudják, hogyan kell befogadni ennyi szeretetet.
 • Meg vannak győződve arról, hogy egyedül is képesek mindenre, és nincs szükségük a lelkeddel való kapcsolatra.

A meditációban arra lesz lehetőséged, hogy a számodra éppen most legfontosabb cél megvalósulását akadályozó alszemélyiségeddel szoros együttműködést alakíts ki. A többiekkel is létrehozol egy olyan kapcsolatot, amelyben el tudod érni, hogy ezentúl egy irányba menjetek - abba, amelyikbe te szeretnél. Így létrejön az összhang, és egyre könnyedebbé válik az út, melyen megérkezel a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok birodalmába.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta szerintem saját magát is meglepő változásokat ÉLT meg, és ezekhez mindig megtalálta és megtalálja - ha esetleg mégsem, akkor pedig megalkotja - azokat az eszközöket, amelyek által a leginkább alkalmassá válik arra, hogy MEGLÉPJE a következő lépést."

Csajági Ildikó, chi-masszázs

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója További referenciák

Korábbi írásaim