Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Igazi - csütörtöki szerelmes útravaló

’15nov19
hozzászólok
Igazi - csütörtöki szerelmes útravaló

Önző dolog, ha arra vágyom, hogy a páromnak én legyek az IGAZI? Miért van az, hogy más kevesebbet tett meg érte, ő mégis többre értékeli?

Igen, mindannyian arra vágyunk, hogy a párunk életében mi legyünk az egyetlen, a különleges, a pótolhatatlan - úgy vélem, az "igazi" valójában ezt jelenti. E vágy mögött azonban inkább kétségbeesés és rászorultság van, mint egészséges önbizalom. Hiszen igazi, egyetlen, különleges, pótolhatatlan mindig csak a másokkal való összehasonlításból fakadóan lehetek. Azért vagyok én az igazi, mert én kerültem ki győztesen a páromért folyó versenyből.

Ám a folyamatos verseny és összehasonlítás rendkívül fárasztó. És fárasztó az állandó cserebere is: én már megtettem érted ezt és ezt, most te jössz.

Amikor ezen a módon áldozatszerepbe kényszeríted magad, az valójában nem szeretet, hanem egy játszma. Ilyenkor úgy véled, az, aki valójában vagy, nem elég jó, nem elég szerethető, ezért mindenfélét meg kell tenned annak érdekében, hogy elérd, szeressenek. Akkor is meg kell tenned, ha nem esik jól. Hiszen minél többet megteszel, annál nagyobb az esélye, hogy megkapod a szeretetet, amire vágysz.

Ezzel a gondolatmenettel azonban nem teszel mást, mint folyamatosan leértékeled magad. Úgy véled, csak akkor lehetsz az igazi bárki számára, ha egy bizonyos módon viselkedsz, és az valahogy majd ráébreszti őt arra, hogy veled megütötte a főnyereményt.

Igen, megütötte veled a főnyereményt. Igen, az együtt töltött idő alatt te vagy számára az igazi. De nem azért, mert a kedvéért megpróbálsz olyan lenni, amilyen nem vagy. Hanem azért, mert már most rendkívül vonzó és szeretni való vagy. Az, aki melletted van (vagy hamarosan melletted lesz), nem azért szeretett beléd, mert majd egyszer valamilyen leszel. Hanem azért, amilyen most vagy. Tarts hát ki önmagad mellett!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi tehetek ma azért, hogy újra közelebb kerüljek valódi önmagamhoz?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A kedvesem kívül is, belül is pont olyannak szeret, amilyen vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megnyitni a szívedet, és még több szeretetet adni, és elfogadni, akkor gyere el november 22-én a Szeretet és harmónia meditációra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim