Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2020 október
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szeretet és harmónia: párkapcsolati miniműhely november 22-én vasárnap, az NLCafé Téli Fesztiválján

A párkapcsolati miniműhely során végigvezetlek egy meditáción, amelyben a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Időpont: 2015. november 22. vasárnap: 10.00; 11.00; 12.00; 14.00; 15.00; 16.00; 17.00
Helyszín: Millenáris "B" csarnok, 1024. Budapest, Kis Rókus u. 16-20.


Miről szól?

A Szeretet és harmónia című meditáció abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Már most is nagyon sok szeretet van benned, hiszen, ha nem így lenne, nem éreznéd a hívást, hogy egy ilyen lehetőséggel élve még inkább megnyisd magad a szeretet befogadásának, és annak, hogyan adhatsz belőle egyre többet másoknak is. A meditáció során megnöveled szeretetet adó és elfogadó képességedet, valamint összekapcsolod a szívedet és az elmédet. A feltétlen szeretet ugyanis nem csak a szívben, hanem az elmében is születik - így hatja át a bölcsesség minősége is.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Szeretet és harmónia című meditáció folyamán pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 

Kinek szól?

A Szeretet és harmónia című párkapcsolati miniműhelyre várlak Téged is, ha

 • szeretnéd megtapasztalni, milyen a feltétel nélküli szeretet;
 • szeretnél harmóniát és boldogságot teremteni az életedben;
 • hiszel a szeretet erejében - abban, hogy még a legnehezebb helyzeteken is átsegít;
 • szeretnéd "felkészülten" várni ideális társad megérkeztét;
 • szeretnél közelebb kerülni a számodra fontos emberekhez;
 • érzed, hogy valami benned már egy ideje kinyílásra vár.

Ez a 45 perces miniműhely neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Egyszer azt olvastam (vagy hallottam?) valahol, hogy egyetlen fontos dolgunk van: megtanulni a szívünkkel gondolkodni, és az elménkkel érezni. Vagyis tudatosan össze kell kapcsolnunk ezt a két fontos szervet - persze nem fizikai, hanem szellemi értelemben. A kis herceg is így szól az azonos című könyvben: Jól csak a szívével lát az ember. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés: Ezek mind nagyon szép, értékes, és igaz gondolatok, de hogyan lehet ide eljutni? Mit tegyek, hogy képes legyek - önmagamat és másokat - feltétel nélkül szeretni? Például azt teheted, hogy eljössz erre a miniműhelyre - itt ugyanis épp erről lesz szó.

A Szeretet és harmónia című meditáció hatására

 • egész lényedet áthatja az együttérzés, a bölcsesség és a mély megértés;
 • a szeretet magasabb minőségét sugárzod magadból, ettől vonzódni kezdenek hozzád az emberek;
 • egyre könnyebbé válik az életed;
 • képes leszel a szíved örömteli útját követni;
 • boldogabbá válnak a kapcsolataid;
 • gyógyulnak régi sebzettségeid;
 • könnyebben kezeled a konfliktusos helyzeteket;
 • egyre inkább képes leszel szeretettel reagálni a legkülönbözőbb szituációkban.

Mindehhez (még ebben a hatalmas csarnokban is) igyekszem nyugodt, hangulatos körülményeket teremteni Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Az NLCafé Téli Fesztivál 10.00-18.00-ig tart, és ez alatt összesen 7 alkalommal vezetem le ezt a műhelyt, benne a meditációval.

Kezdési időpontok:

10.00; 11.00; 12.00; 14.00; 15.00; 16.00; 17.00.

Minden műhely pontosan kezdődik, és 45 percig tart. Tehát, ha például szeretnél részt venni azon, ami 11.00-kor indul, akkor kérlek,  időben érkezz meg a helyszínre, hogy 10.45-re biztosan megtalálj engem.

Ha mégis lemaradnál, semmi baj, mert százféle remek programból; vásárolni - és nézegetnivalóból válogathatsz abban a 45 percben, amíg arra vársz, hogy a következő műhelyem résztvevői között már ott lehess.

Először egy kicsit beszélgetünk, aztán pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció végén pedig ismét lesz egy kis idő a beszélgetésre és a kérdésekre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.


 

Miért épp Szeretet és harmónia a címe?

A szeretet az univerzum legerőteljesebb energiája. Amikor az életünket kitölti a szeretet, harmóniába kerülünk mindennel és mindenkivel. Mindannyian a szeretet kiapadhatatlan forrásai vagyunk, ám ezt újra és újra meg kell tapasztalnunk ahhoz, hogy az ellenkezőjét állító régi mintáink leomolhassanak, és szabadon áramolhasson ez a csodálatos energia. Amikor ez megtörténik, ténylegesen csodákkal telik meg az életed. Már nem szükségból vágysz a szerelemre, ezért ideális társad egyszer csak megjelenik az életedben, és ugyanazt a szeretetet kapod vissza tőle, amit te is folyamatosan sugárzol magadból. Ha pedig melletted van a társad, akkor a viták szinte maguktól elsimulnak, és a kapcsolatotokba visszatér az öröm és a béke.

 

Hogyan kell jelentkezni?

A jelentkezéshez most semmit nem kell tenned. Egyszerűen csak gyere oda, és a számodra legmegfelelőbb időpont előtt egy kicsivel keress meg engem, és foglalj helyet a teremben. (A belépő egész napra 900,- Ft, a programok pedig ingyenesen látogathatók.)

Az egész napos rendezvényről itt találsz részletes információt:

 

NLCafé Téli Fesztivál >>>

 

Várlak!

Kategóriák: Egyéb

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Online konzultáció Krisztával

Eltakarítjuk belső akadályaidat, és ezzel szabad utat adsz a szeretet és a szerelem áram- lásának.  Tovább »

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató

"Kriszta szerintem saját magát is meglepő változásokat ÉLT meg, és ezekhez mindig megtalálta és megtalálja - ha esetleg mégsem, akkor pedig megalkotja - azokat az eszközöket, amelyek által a leginkább alkalmassá válik arra, hogy MEGLÉPJE a következő lépést."

Csajági Ildikó, chi-masszázs További referenciák

Korábbi írásaim