Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Takarítás - pénteki szerelmes útravaló

’15okt16
hozzászólok
Takarítás - pénteki szerelmes útravaló

Gyanítom, nem csak azén háztartásomban, hanem mindenki máséban is előfordul időnként, hogy a szemetesvödör csak telik és telik, mindenki azt gondolja, hogy majd a többiek közül valaki megragadja azt a zsákot és kiviszi. Hasonló helyzetekben apám válasza volt mindig ez:
- Valaki vigye már ki a szemetet!
- Ó, de hát ki akar itt valaki lenni?

Megfigyeltem, hogy ugyanez a helyzet áll elő akkor is, ha valamilyen sérelmet őrzök, vagy haragot táplálok hosszú időn keresztül. Olyan, mintha arra várnék, hogy valaki más oldja meg ezt helyettem; kívül történjen valami, amitől belül lezajlik az átalakulás. Ha a szemetet túl sokáig tárolom az otthonomban, úgy lesz egyre áthatóbb a szaga, ami mindenhová beférkőzik. Ha a haragot vagy a sérelmeket túl sokáig tárolom a szívemben, úgy lesz egyre erősebb romboló hatása, ami aztán életem minden területére beférkőzik.

Ezért, ha bármivel kapcsolatban kibillentséget tapasztalok (legyen az a szeretteimmel való kapcsolat; az egészségem; a hivatásom, vagy bármi más), akkor igyekszem befelé figyelni, és megtalálni azt a - valószínűleg eddig nem tudatosított - sérelmet, amely ezt okozhatja. Ha lehetőségem van rá, akkor erről beszélek is az érintettel, majd elkezdem az egészet megbocsátani.

Kifejezetten sok belső munkába telt kialakítanom azt a hozzáállást, hogy amikor a haragomról vagy a sértettségemről beszélek, pusztán az információt adjam át arról, amit érzek, és ne tegyek mellé elvárásokat arról, hogy a másiknak miben kellene változnia. Ezt igyekszem rábízni, hiszen ő is felnőtt, az életéért, a döntéseiért felelősséget vállaló ember, aki tudja, mit akar.

Rájöttem arra is, hogy minél hamarabb teszem mindezt, annál jobb: a sokáig érlelt harag csak növekszik, majd váratlanul kirobbanva olyan károkat okoz, amelyek talán helyrehozhatatlanok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen sérelmemről lenne érdemes beszélnem, és kinek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden érzelemnek helye van. Ha engedem őket lenni, könnyedén továbbállnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 22-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim