Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tökéletlen - keddi szerelmes útravaló

’15okt13
hozzászólok
Tökéletlen - keddi szerelmes útravaló

Ha folyamatosan a kapcsolataid tökéletlenségére fókuszálsz, aláásod a szeretet megtapasztalásának lehetőségét. Akár a szerelmedről, akár a gyerekeidről, akár a szüleidről, akár a munkatársaidról van szó, nem engedheted meg magadnak, hogy a figyelmedet azon tartsd, amivel nem vagy elégedett. Mindig abból lesz egyre több, amire figyelsz.

Minden kapcsolatnak vannak "hibái", és mindig lesznek is. De álljunk csak meg egy pillanatra! Mit is jelent a hiba? Mit jelent a tökéletlenség? Ha valóban a mélyére nézel, azt találod, hogy ez mindössze ennyit tesz: nem olyan, amilyennek szerintem lennie kellene. Nem olyan, amilyenre számítottam. Nem olyan, amilyen a többieké. Nem olyan, amilyenre a szüleim gondoltak.

Nincs olyan, hogy általános, mindenkire jellemző, helyes és helytelen viselkedés. Viszont vannak a társadalomból, a kultúrából, a neveltetésünkből, a mintáinkból fakadó elvárások arra vonatkozóan, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Ez önmagában rendben is van, csak annyit fontos tudatosítanod, hogy ezek nem kőbe vésett, mindenkire, mindig vonatkozó szabályok. Mindössze a választási lehetőségek egy kis halmazát teszik ki. Neked is, és a környezetedben mindenki másnak is jogában áll mást választani.

A kapcsolataid épp attól lesznek izgalmasak, hogy nem a várt séma szerint alakulnak. Épp attól tart sokáig a szerelem, és lesz egyre mélyebb a szeretet, ha mindig találtok valami új felfedezni valót a másikban. És ez éppen a látszólagos tökéletlenségek mögött rejlik. Ha ilyenkor nem az ítélkezés és az azonnali megváltoztatás iránti vágy felé mozdulsz el, hanem engeded, hogy a kíváncsiságod új utakra vigyen, a kapcsolataid a folyamatos megújulás állapotában lesznek. Így már nem azt fogod érezni, hogy ez valami nehéz munka, hanem azt, hogy egy izgalmas, új felfedezésekkel teli kaland.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen tökéletlenséget fedeztem fel valakiben, amire mostantól inkább kíváncsisággal tekintek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Magamnak és másoknak is megengedem, hogy új, izgalmas utakon járjunk.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 22-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim