Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szükséglet - hétfői szerelmes útravaló

’15okt12
hozzászólok
Szükséglet - hétfői szerelmes útravaló

Az én életemben is voltak olyan időszakok, amikor hullámvölgybe kerültem, és úgy éreztem, semmi sem sikerül. Ilyenkor minden rettenetesen nehéznek tűnik; olyan, mintha mindenki összeesküdött volna ellenem; és egyre biztosabbá válik, hogy sem az élet, sem mások nem szeretnek. Fokozottan arra vágyom, hogy azok, akik a legközelebb állnak hozzám, ezt ismerjék fel, és halmozzanak el szeretetükkel, ezzel támogatva abban, hogy mihamarabb kilábaljak ebből a nehéz helyzetből.

Persze az első helyen mindig a kedvesem állt: ő az, akitől ilyenkor a leginkább elvártam, hogy találja ki, mire van szükségem, és még többször biztosítson arról, mennyire szeret. Ám rá kellett, hogy ébredjek, sokszor a lehetetlent kívánom. Bármennyire is közel állunk egymáshoz, egyikünk sem gondolatolvasó. És még az is lehet, hogy őt is épp nyomasztja valami, és ő is arra vágyik, hogy még több törődést kapjon. Ezért gyakran előfordult, hogy az elvárásaink olyan magasra csaptak, hogy köztünk is egyre nagyobb lett a feszültség, és csak eltávolodtunk, ahelyett, hogy támogattuk volna egymást.

Idővel ráébredtem, hogy itt is csak az segít, ha megbeszéljük ezeket. Az is kiderült számomra, hogy ez olyasmi, amit tisztázni lehet előre is: nem kell megvárni, amíg a nehéz helyzet és a vele járó feszültség megjelenik. Sőt, épp akkor érdemes előhozakodni vele, amikor remekül vagyunk. Valahogy így hangzott a kérdés, amit végül feltettem:
- Hogyan adhatnám a tudtodra, hogy aktuálisan több szeretetre és támogatásra lenne szükségem tőled? Hogyan fogalmazzak? Mi az, amiből jól megérted, és mi az, amivel csak felidegesítelek?

Persze nem mindig kaptam azonnali választ. Aki nem jártas abban, hogy tudatosan figyelje a saját működését, annak gyakran ez az első reakciója: Nem tudom. De akinek valóban fontos volt a kapcsolatunk, az bátran felkutatta magában a választ. Erre, és sok minden másra is.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Most éppen melyik szükségletemet lenne jó szavakba önteni, és kifejezni valakinek, aki fontos nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megkapok mindent, amire szükségem van, és megkapok mindent, amire vágyom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha a szíved legmélyéről vágysz a szerelemre és a valódi kapcsolódásra, légy bátor, és ezen az estén ugorj velem! Kvantumugrás a szerelembe: meditációs est október 15-én. >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim