Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kvantumugrás a Szerelembe - meditációs est október 20-án

Ebben a belső utazásban felgyorsítod azokat a gyógyító folyamatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megérkezzen az életedbe a beteljesült szerelem és a párkapcsolati harmónia. Miközben eltakarítod az utadból az eddig ott tornyosuló akadályokat, örömmel átadod magad a változásnak és a fejlődésnek. Hatalmasat lépsz előre az utadon, mégis megőrzöd belső egyensúlyodat. Ha szíved legmélyéről vágysz a szerelemre és a valódi kapcsolódásra, légy bátor, és ezen az estén ugorj velem!

Időpont: 2016. október 20. csütörtök,  18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

Miről szól?

A Kvantumugrás a Szerelembe című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Kvantumugrás akkor jön létre, amikor a lelkedet beengeded az életedbe. A kvantumugrás egy szempillantás alatt megtörténhet, mivel az idő nem befolyásolja, csak az, hogy készen állsz-e, illetve, hogy milyen hiedelmeket táplálsz arról, mennyi ideig fog tartani. Mit gondolsz, mikor kezded el a kvantumugrást; mikor szeretnél megérkezni a vágyott szerelembe, az ideális párkapcsolatba?

Ebben a meditációban megtapasztalod, hogy csodálatos, gyönyörű, határtalan lény vagy. Szabad vagy. Határtalan képességekkel rendelkezel, és bármivé válhatsz, amivé csak szeretnél. Mindenféle hiedelemmel rendelkezel arról, hogy mi az, ami lehetséges, és mi az, ami nem. A meditáció során segítséget kapsz ahhoz, hogy elengedd a korlátozó hiedelmeidet, azokat, amelyekre már nincs szükséged. Majd új, magasabb rezgésszámú meggyőződésekre teszel szert; átalakítod az önmagadról alkotott képet, és elkezded határtalan képességekkel rendelkező lényként látni magad.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Kvantumugrás a Szerelembe című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 

Kinek szól?

A Kvantumugrás a Szerelembe című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • szívesen felgyorsítod az életedben zajló gyógyító folyamatokat;
 • úgy érzed, egy ideje egy helyben toporogsz;
 • készen állsz a valódi változásra;
 • szívesen elengeded, amire már nincs szükséged;
 • szeretnél belépni az ajtón, amely már rég nyitva áll előtted;
 • valódi életre, igazi szerelemre vágysz;
 • örömmel lebontod mindazt, ami eddig akadályozott a továbblépésben.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Kapcsolatainkban arra vágyunk, hogy a lehető legközelebb legyünk a kedvesünkhöz – testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ám ebben gyakran megakadályoznak korábbi sebzettségeink nyomán kialakult félelmeink és elvárásaink, melyek személyiségünk részét képezik. Számtalan gyógyító folyamatot vehetünk igénybe annak érdekében, hogy ezeket a sebzettségeket meggyógyítsuk magunkban, és párkapcsolatainkban teljes emberként, nyitott szívvel vegyünk részt.

Valójában soha nem lenne szükségünk külső segítségre, ha tisztában lennénk azzal, milyen csodálatos eszköz az elme. Ténylegesen képesek vagyunk bárminek a megteremtésére - és ugyanígy a felszámolására is. Abban a pillanatban, amint ezt valóban tudatosítjuk magunkban, megtörténik a csoda: megtesszük a kvantumugrást, és az eddig előttünk tornyolsuló akadályok leomlanak. Ennek a folyamatnak a megtapasztalására lesz lehetőséged ebben a meditációban.

A Kvantumugrás a Szerelembe című meditációs est hatására

 • megszületik benned a bizonyosság, hogy a kvantumugrás - a változás az életedben - megtörtént;
 • tudatosul benned, hogy hatalmadban áll megteremteni mindent, amit szeretnél;
 • döntést hozol arról, hogy vágyott életed megteremtésébe most azonnal belefogsz;
 • tisztán látod, mi legyen a következő lépés;
 • könnyedebbé és örömtelibbé válik az életed;
 • támogató energiák érkeznek az életedbe;
 • megnyílik a szíved és egyre inkább hozzáférsz személyes erődhöz;
 • megnő az önbizalmad;
 • a változás közepette is kiegyensúlyozott és jókedvű maradsz.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Ebben a belső utazásban felgyorsítod azokat a gyógyító folyamatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megérkezzen az életedbe a beteljesült szerelem és a párkapcsolati harmónia. Miközben eltakarítod az utadból az eddig ott tornyosuló akadályokat, örömmel átadod magad a változásnak és a fejlődésnek. Hatalmasat lépsz előre az utadon, mégis megőrzöd belső egyensúlyodat. Ha szíved legmélyéről vágysz a szerelemre és a valódi kapcsolódásra, légy bátor, és ezen az estén ugorj velem!

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

A résztvevők véleménye:

Szia Kriszti! A Kvantumugrás a Szerelembe pontosan olyan átütő erejű volt a számomra, és olyan csodálatos és különleges spirituális élmény, amit vártam tőle, és amihez hasonlóban ezidáig még sosem volt részem. Szó szerint csodát éltem át, legbelül, magamban, és olyan utazásban volt részem a saját lelkemhez és a vágyott Kedvesemhez, ami úgy érzem alapjaiban változtatta meg végre a hozzáállásomat a helyzetünkhöz, a helyzethez. Köszönöm ezt a különleges utazást, rávezettél a megoldásra, úgy érzem végre felnyílt a szemem, és biztos vagyok benne, hogy a kvantumugrás nemcsak a meditáció közben zajlott le bennem, hanem most már megfogom tudni ugrani a valóságban is, mert az ehhez szükséges információk, bátorság, nyitottság, messzire kiterjesztett belső öröm, szeretet már bennem van. Tehát már létezik. Képessé váltam rá a meditáció alatt, átéltem, megtapasztaltam. Biztos vagyok benne, hogy találkozunk még, szoríts hozzá, hogy legközelebb már a Kedvessel! Azonnal meg fogod kedvelni, egészen különleges a kisugárzása, majd meglátod hogy nem túloztam. Még annyit, hogy a pozitív változást azonnal éreztem magamban már hazafelé menet, határtalan nyugalom, izgalom, boldogság, és békesség volt amit éreztem. És várakozás, mert tudom, hogy Meg Tudom Csinálni, és ez fantasztikus érzéssel töltött és tölt most is el. A Reményt bennem ezerszeresére növelted! :))) Köszönöm, Neked! A vörös rózsát pedig máris bevonzottam időközben. (Szöllősy Edit)

► Az ugrásra úgy készültem lelkileg, mintha bungee jumping előtt állnék. Azt tudtam, hogy egy nagy dolog kell hogy történjen, de fogalmam sem volt, mit várjak. Normál esetben félnék megtenni egy bungee jumping ugrást, de ebben a helyzetben már nagyon vártam az élményt. Többször úgy láttam magam, mintha egy magas szikla peremén állnék, és lassan a mindenség részévé válnék, beleolvadnék az Univerzumba. Igazából nem is kellett ugranom, csak pár lépést tennem a Semmibe vagy a Mindenbe. Utána már az összeolvadás harmóniája járt át. Én része lettem az Univerzumnak, és az Univerzum is a részemmé vált. Azt érzem, hogy "csak magára az elhatározásra" volt szükségem, hogy megtegyem ezt a pár lépést. Később, amikor lépdelnem kellett volna (a meditáció szerint), hogy legyőzzem a távolságot, olyan élményem volt, mintha tűzön futást csinálnék, de gyors léptekkel szaladtam bele a Mindenbe. Amikor a falhoz kellett volna érjek, rájöttem, hogy nincs is falam, csak az egységes, boldog Önmagamat kellett végre magamhoz ölelnem, hogy megérezzem, nincsenek korlátok, nincsen semmi félelem, nincsen semmi, ami korlátozna, csak eggyé kell válnunk. Picit később pedig megéltem, hogy a Társammal (aki még nem tudom, hogy ki) egymásra találtunk, és egy gyönyörű, kavargó forgásban olvadtunk össze, és megint éreztem micsoda harmónia ez (úgy tudnám leírni, mint a jin-jang jelet). Nagyon várom már, hogy ez valóban is megtörténjen. Úgy érzem végre nyitott vagyok, és várom a párom ... (Adri)

 

Miért épp Kvantumugrás a Szerelembe a címe?

Lényünk alapvető eleme, hogy folyamatosan meg akarjuk haladni a korlátainkat, és néha úgy érezzük, annyi van belőlük, hogy az élet nem más, mint egy merő küzdelem. Küzdesz azért, hogy végre megtaláld a szerelmet és a párodat, küzdesz azért, hogy elsimuljanak a konfliktusok a meglévő párkapcsolatodban, és küzdesz azért, hogy kigyógyulj a legutóbbi szakítás okozta fájdalomból.

Pedig a küzdelem szükségtelen, ha felismered, elméd mennyire csodálatos, és mennyire kihasználatlan eszköz. Az elménk képes a gyógyításra, az igazság felismerésére, vágyaink beteljesítésére, az idő meghaladására, nehéz életesemények megoldására, és még ennél is sokkal, sokkal többre.

Ha azt tapasztalod, hogy minden tőled telhetőt megteszel, az életedet mégsem tölti ki a szerelem úgy, ahogyan szeretnéd, akkor itt az ideje felsőbb énedhez (a lelkedhez, a belső bölcsességedhez, az univerzumhoz, az isteni vezettetéshez) fordulni. Az egész életed sokkal könnyebbé válik, amikor elkezdesz elméd ezen részével együttműködni, mivel ennek épp az a dolga, hogy megoldja a problémáidat, és ezt ráadásul követhetetlenül gyorsan teszi.

Akik beleengedik magukat ebbe a folyamatba, azok rendkívüli gyorsasággal tapasztalják meg az érzékelésük, és ezzel az egész életük átalakulását. Ez azzal jár, hogy végre megengedjük magunknak, hogy ténylegesen eltérjünk a már nem működő régi mintáktól, és annyira másként kezdünk el érezni és viselkedni, mint korábban, hogy nem csak a környezetünk, hanem mi magunk is furcsának találjuk. Olyan, mintha váratlanul egy másik valóságban találnánk magunkat: egy olyan életben, amelyre vágytunk ugyan, mégis új, és - egyelőre - ismeretlen. Ezt a folyamatot írja le olyan találóan a meditációs est címe.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta szerintem saját magát is meglepő változásokat ÉLT meg, és ezekhez mindig megtalálta és megtalálja - ha esetleg mégsem, akkor pedig megalkotja - azokat az eszközöket, amelyek által a leginkább alkalmassá válik arra, hogy MEGLÉPJE a következő lépést."

Csajági Ildikó, chi-masszázs

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"Kriszta sokoldalú, érett személyiség, bölcs asszony, aki napról napra teljesebben éli életét, használja lehetőségeit, képességét, tehetségét saját maga és mások boldogulása érdekében. Saját magát mindenestül vállalja, képes szembenézni hibáival, gyengeségeivel, ugyanakkor magától értetődő természetességgel, büszkén mutatja meg tudását, erejét, szépségét."

Domján Mónika, tarot tanácsadó, pszichológus, tréner További referenciák

Korábbi írásaim