Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Türelem - vasárnapi szerelmes útravaló

’15febr15
hozzászólok
Türelem - vasárnapi szerelmes útravaló

Egyszer azt magyarázta nekem valaki, szerinte a türelem szónak a gyökere a "tűr" ige, ezért ő nem törekszik arra, hogy türelmesebbé váljon, mert az csak azt jelentené, hogy eltűr dolgokat, amelyek nem tetszenek neki. Ez kétféle gondolatmenetet is elindított bennem. Az egyik az elfogadás - eltűrés szavak mentén bontakozott ki, a másik pedig magáról a türelemről szól.

Fontos volt az a pont az életemben, amikor felismertem, hogy gyakran, amikor úgy vélem, hogy elfogadok egy helyzetet vagy egy embert olyannak, amilyen, valójában nem ezt teszem. Hanem csak eltűröm ami történik, annak reményében, hogy az majd egyszer megváltozik. Márpedig amíg (sokszor magam előtt is titkoltan) arra várok, hogy valami megváltozzon, addig az elfogadásnak nyoma sincs. Elfogadás az, amikor az, amit tapasztalok, jól van úgy, ahogy van, és nem akarom, hogy megváltozzon. A paradoxon persze az, hogy amint ténylegesen elfogadtam valamit, már el is indul a változás, amennyiben arra tényleg szükség van. De a saját akaratomat és elvárásomat mindenképpen ki kell vennem a folyamatból.

Az elfogadásban pedig nagyon sokat segít a türelem, amely számomra a bizonyosságon alapul. Úgy vettem észre, olyankor tudok valóban türelmes lenni (és nem csak eltűrni valamit), amikor teljesen bizonyos vagyok benne, hogy az, amit szeretnék, a megfelelő időben és helyen be fog következni. Ilyenkor nincs bennem sietség; nem érzem azt, hogy azonnal tennem kell valamit; és nem kérdezem meg folyton, mint a szamár a Shrek című filmben, vagy a gyerekeim az autó hátsó ülésén: Mikor érünk már oda?!

Türelmes hozzáállásom a teljes bizonyosságból fakad: annak a tudatából, hogy már most, ebben a pillanatban is minden a legnagyobb rendben van.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Életem mely területein vagyok a legtürelmetlenebb?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudom, hogy mindig, minden az én érdekemben történik. .

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami a szerelem és a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim