Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ünnep - Valentin-napi szerelmes útravaló

’16febr14
3 hozzászólás
Ünnep - Valentin-napi szerelmes útravaló

Szeretett Istenem, nagy örömmel jövök ma hozzád. A szerelmet ünneplem. A szerelmet, ami ott lobog bennem szüntelenül, és ami a tőled érkező legszebb ajándék. Amikor szerelmes vagyok, veled kapcsolódom össze, és rajtad keresztül a valósággal. Olyankor mindent és mindenkit olyannak látok, amilyen valójában: szépnek, ártatlannak, jónak, bölcsnek, szeretni valónak. Szerelmesnek lenni önmagamba; szerelmesnek lenni a kedvesembe; szerelmesnek lenni az egész világba - erre vágyom.

Ma már tudom, hogy minden más csak illúzió. Ami nem szeretet, az a valóságban nem is létezik. Ezért az a szándékom, hogy a mai napon elengedek mindent, ami eddig visszatartott attól, hogy az életemet kitöltse a szerelem. Nem akarok többé az egómra hallgatni, aki azt mondja, hogy félnem kell, hogy akarnom kell, hogy tennem kell, hogy birtokolnom kell, hogy ragaszkodnom kell. Az a szándékom, hogy hátralépek, és hagyom, hogy te vezess engem. Odaadom neked magamat, és odaadom az életemet. Tudom, hogy így nem érkezhetek máshová, csakis a szerelembe.

Olyan akarok lenni, mint a víz felszínén ringatózó falevél: hagyom, hogy napként süssön rám a belőled áradó fény; hagyom, hogy magával sodorjon szereteted áramlata; és hagyom, hogy új, ismeretlen helyekre vigyél. Tudom, hogy mindig vigyázol rám. Tudom, hogy soha, semmi bajom nem eshet. Tudom, hogy akkor vagyok a legnagyobb biztonságban, ha kitárom a szívem, és beengedem mindenhonnan felém áradó szeretetedet.

Az a szándékom, hogy a mai napon kitisztul a látásom, és világossá válik előttem minden iránymutatásod. A szívemet kitölti a béke, mert tudom, hogy bárhol járok, mindenütt a te szereteted vesz körül. Köszönöm, hogy megmutattad nekem a szerelmet. Köszönöm, hogy folyamatosan elküldöd hozzám azokat, akikkel együtt szárnyalhatok. Köszönöm, hogy vagy. És köszönöm neked, hogy én is vagyok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen régi minta vagy korlátozó hiedelem akadályozott eddig a szerelem megtapasztalásában?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szerelmes vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami a szerelem megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 18-án a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Gabi’15 febr 15 - 17:00

Kedves Kriszta!
Ez igazán gyönyörű, nagyon megfogott.
Mint ahogy már több napi útravaló. Köszönöm.

Gabi

Sarkadi Kriszta’15 márc 02 - 13:25

Kedves Gabi,

nagyon szívesen. Ahogy a többit is, örömmel írtam.

Szeretettel,

Kriszta

Edee’16 febr 14 - 00:45

Kedves Kriszta, az nlcafe-n találkoztam elöször az ìrásaiddal és többször volt olyan érzésem, hogy személyesen nekem szólnak és támogatnak. Köszönöm

Edee

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim