Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Odaadás - pénteki szerelmes útravaló

’15febr13
hozzászólok
Odaadás - pénteki szerelmes útravaló

Ha úton-útfélen olyan férfiakba vagy nőkbe botlasz, akik nem akarnak melletted elköteleződni, vagy úgy tapasztalod, hogy nem tudnak felvállalni téged vagy a kapcsolatotokat, akkor muszáj lesz megvizsgálnod a saját elkötelezettségedet. Ugyanis az, ami a másiktól érkezik, azt tükrözi, ami benned zajlik. Ha úgy tapasztalod, hogy a kapcsolataidban a partnered nem tud továbblépni akkor, amikor az elköteleződés következne, akkor ez a minta benned is ugyanúgy dolgozik. Azért találkozol így működő partnerrel, hogy észrevehesd és meggyógyíthasd.

Sokszor azért félünk az elköteleződéstől, mert úgy véljük, ez valami veszteséget jelent. Ha elköteleződünk, le kell mondanunk a szabadságunkról, a függetlenségünkről, a többi férfival/nővel való kapcsolódásról, a szabadidőnkről, a hobbinkról, a barátainkról, vagy bármi másról, amit fontosnak tartunk. 

Nekem az elköteleződés másról szól. Elköteleződni annyit tesz, mint teljesen, száz százalékban odaadni magam. Amikor elköteleződöm egy kapcsolatban, akkor nem tartok vissza semmit magamból, hanem mindent beleteszek, amit csak tudok. Ugyanígy köteleződtem el mindig a munkahelyeimen is, és az ügyek mellett is, amiket felvállaltam. Ez volt az a pont, ahol már nem számított, hogy fizetnek-e érte, és ha igen, mennyit, mert az elköteleződésem mentén megjelent az öröm, valamint a vágy, hogy a legteljesebb mértékben elmerüljek a választott tevékenységben.

Ha túlságosan a biztonságra törekszel, akkor előfordulhat, hogy nehézséget okoz az elköteleződés, mert mindig lesz egy rész, amit visszatartasz arra az esetre, ha valami kiszámíthatatlan történik. Ha a múlt tapasztalataira épülve félsz attól, hogy sebezhetővé válj, akkor úgyszintén nehéz lesz elköteleződnöd, mert mindig visszatartasz magadból annyit, hogy biztosan ne érhessen bántódás.

Mi hát a teendő? Először is fogadd el, hogy ez a helyzet, és szeresd magad ezzel együtt. Mondd el magadnak:

Igen, félek az elköteleződéstől, és ez természetes azok után, amiket eddig átéltem. Ám most ezt a félelmet elengedem, és új életet kezdek.

Aztán válassz valamit, és merülj el benne teljesen. Próbáld ki, milyen mélyen elköteleződni, egy tevékenység, egy ügy, egy feladat mellett. Ha így teszel, hamarosan a párkapcsolati elköteleződés is megtörténik.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen múltbéli tapasztalatok okozzák bennem az elköteleződéstől való félelmet?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Elköteleződöm amellett, hogy mostantól teljes mértékben átadom magam a szeretetnek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami önmagad szeretetében, és így a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim