Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Egység - szerdai szerelmes útravaló

’15febr11
hozzászólok
Egység - szerdai szerelmes útravaló

Reggel óta éheztem. A másfél literes palack alján még volt egy kis víz, de az is fogytán. Fogalmam sem volt, mennyi lehet az idő. Már az egész környéket bejártam: napoztam a mezőn, üldögéltem a sziklákon, sétáltam az erdőben. A naplómat teleírtam a felismeréseimmel, de leírtam az összes olyan ételt is, amit most szívesen befalnék. Tudtam, még nem mehetek vissza a táborba, de már ott keringtem hallótávolságon belül, hogy biztosan eljusson a fülembe, amikor megütik a hazahívó gongot.

Mindez 1995 nyarán történt, egy egyhetes elvonuláson, ahol minden nap jógáztunk, mantráztunk, sátrakban aludtunk, és jéghideg patakban fürödtünk. Az utolsó előtti nap feladata volt a böjt: mind az evéstől, mind a beszédtől meg kellett tartóztatnunk magunkat, már attól kezdve, hogy a tűz körüli beszélgetés után bebújtunk a sátrainkba. A hajnali jóga is csendben zajlott, aztán pedig kicsaptak minket a táborból: egészen addig nem lehetett visszatérni, amíg estefelé meg nem halljuk a gongot. Ha kószálás vagy üldögélés közben összetalálkoztunk valakivel, akkor sem szólhattunk egymáshoz.

Ez volt az első ilyen élményem, és rendkívül erős hatással volt rám. Úgy tűnt, délutánra már "elfogytak" a gondolataim. Már mindenen elmélkedtem, amire választ kerestem; mindenen, ami felzaklatott; és mindenen, amire akkoriban vágytam. Fáradt voltam, éhes voltam, úgy éreztem, a nap elérte a célját, most már igazán megengedhetnék, hogy visszatérjek, és végre beszélhessek, és enni kapjak. Amikor megláttam, hogy egy fa tövébe az ágakon keresztül épp odasüt a nap, úgy döntöttem, ide leülök, innen már nem mozdulok, itt fogom megvárni a gongütést. Letelepedtem, hátamat a fának támasztottam, aztán felnéztem az égre.

És ekkor történt. Hirtelen az egész lényemet elárasztotta a tudás, hogy ez mind én vagyok. Én vagyok a fa, az ég, a felhők, a föld, a fűszálak, a szél, az ágak, a levelek, és az is, aki itt ül, és ezt átéli. Csodálatos, egyre táguló érzés volt, amiben jelen is voltam, és fel is oldódtam benne.

Nem tudom, mennyi idő telt el így. Amikor meghallottam a távoli gongütést, elmosolyodtam, és hangosan kimondtam: köszönöm.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit megtehetnék azért, hogy lehetőséget adjak magamnak az egység megtapasztalására?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Egy vagyok mindennel, és mindenkivel. Szeretet vesz körül.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami önmagad szeretetében, és így a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim