Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Megfelelés - keddi szerelmes útravaló

’15febr10
hozzászólok
Megfelelés - keddi szerelmes útravaló

Édes Istenem, még mindig, vissza-visszatérően képes vagyok bűntudatot érezni olyankor, amikor nem teszek mást, mint önmagamat adom. Olyan, mintha ketten próbálnának irányítani: az egyik hang a fejemben arra biztat, hogy minden tőlem telhetőt tegyek meg annak érdekében, hogy megfeleljek mások elvárásainak, a másik pedig arra int, hogy lehetetlen mindenki kedvében járni, ezért legyek inkább önmagam. De időnként attól félek, ha ez utóbbit választom, azzal megbántok másokat, vagy megharagítom őket, és ők bántanak meg engem.

Most végre eljutottam oda, hogy látom ezt a bennem zajló játszmát, és az a szándékom, hogy elengedjem. Tisztában vagyok vele, hogy valójában most is - mint mindig - olyan vagyok, amilyennek te megteremtettél: tökéletes, szeretetteljes, szeretni való, gyógyult, és egész. Nincs már szükségem a bűntudatra. Elengedem a félelmet, ami arról szól, hogy megfelelek-e mások elvárásainak.

Tudom, Istenem, hogy amint összekapcsolódom veled, ez az érzés eltűnik. Tudom, hogy valójában semminek és senkinek nincs hatalma fölöttem, még a saját egómnak sem. Kérlek, segíts megtapasztalnom ezt. Engedd, hogy visszatérjek a békébe és a szeretetbe. Segíts megérkeznem a nyugalomba. A te csendedre, a te békédre, a te ölelésedre vágyom.

Amint ezeket kimondom, már érzem is, amint gyengéd szereteteddel máris körbeveszel. Köszönöm, hogy figyelsz rám, és itt vagy velem mindig. Hálás vagyok érte, hogy te változatlanul olyannak szeretsz és fogadsz el, amilyen vagyok. Ezentúl én is így teszek. Tudom, hogy a te szereteteddel átitatva képes vagyok arra, hogy másokat is, és önmagamat is újfajta módon szemléljek. Mostantól mindenkinek megengedem, hogy önmaga legyen. Nem kell, hogy megfeleljek, és mások sem kell, hogy megfeleljenek nekem. Köszönöm, hogy megmutattad: mindannyian szabadok vagyunk. Köszönöm az örömöt és a békét, ami most kitölti a szívemet. Hazaérkeztem. Áldás.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akinek megpróbálok megfelelni? Ki az, akitől azt várom el, hogy megfeleljen nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Felismerem, hogy a valóságban mindannyian tökéletesek vagyunk.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami önmagad szeretetében, és így a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim