Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Vírus - vasárnapi szerelmes útravaló

’15febr01
hozzászólok
Vírus - vasárnapi szerelmes útravaló

A szerelem olyan, mint egy vírus. Bárkivel, bármikor megtörténhet.

Ezek a mondatok Maya Angeloutól, az 1928 és 2014 között élt amerikai írótól, költőtől származnak, akitől már máskor is idéztem. Amikor ezt a gondolatát megleltem, a saját gondolataim azonnal százfelé indultak el, és számtalan irányból kapcsolódni kezdtek az eredeti felvetéshez.

Sokáig én is azt gondoltam, hogy a betegségeket okozó vírusoknak teljesen ki vagyok szolgáltatva: egyszer csak rám telepednek, és kész, már meg is betegedtem. Ugyanígy a szerelemről is azt hittem, semmiképpen sem irányíthatom sem a megérkeztét, sem az elmúltát. Váratlanul csap le rám, anélkül, hogy ezt bármilyen módon befolyásolni tudnám.

Ma már másképp látom: saját, belső lelkiállapotom határozza meg, hogy nyitott vagyok-e valaminek a befogadására: legyen az egy vírus, vagy legyen az a szerelem. Az elmúlt tíz évben hálásan tapasztalom, hogy rendkívül ritkán betegszem meg, és akkor sem súlyosan. Amikor mégis megtörténik, akkor azt mindig egy bizonyos helyzet előzi meg: elfáradok az életemben zajló történések hatására, és nem állok meg pihenni, nem szeretem magam annyira, hogy a testemnek, a lelkemnek, a szellememnek megengedjem, hogy kikapcsolódjon és feltöltődjön. Sőt, mivel észlelem, hogy egyre kevesebbet bírok, szapulni kezdem magam emiatt. Az önmagam ellen fordított támadó gondolatok pedig óhatatlanul betegség formájában nyilvánulnak meg.

A mérleg másik oldalán pedig az az állapot van, amikor maradéktalanul jól érzem magam a bőrömben: hétköznapi tevékenységeim továbbra is örömet okoznak, és közben bőven szánok időt a lazításra, a feltöltődésre, a kapcsolatokra - vagyis önmagam és mások szeretésére. Amikor elkezdem magamat szeretni, egyre inkább úgy érzem, hogy már az egész világba szerelmes vagyok: mindegy, mi történik, nekem minden pillanat a legnagyobb boldogságot okozza.

És ekkor válok nyitottá arra, hogy "váratlanul" elkapjam a szerelem vírusát ...

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ma mivel okozhatnám a legnagyobb örömet magamnak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bőségesen adok magamnak is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami önmagad szeretetében, és így a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim