Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kérés - szombati szerelmes útravaló

’15jan31
hozzászólok
Kérés - szombati szerelmes útravaló

Édes Istenem, nagyon boldognak érzem most magam. Tudom, hogy pont ott vagyok, ahol lennem kell. Tudom, hogy minden a legnagyobb rendben van velem, bennem és körülöttem.

Mégis, azt is tudom, hogy egyszer csak felüti fejét a félelem, és csökkenni kezd a hitem. Sokszor nincs is konkrét oka ennek, és már felismertem, ez azt jelenti, ismét változni kezdtem. Ilyenkor elbizonytalanodom, és elveszítem a kapcsolatot veled. Újra irányítani akarok, mert attól félek, ha nem teszek semmit, nem is történik semmi. Nagyon nehéz nyugton ülni a fenekemen, és megvárni, amíg megérkezik tőled a sugallat.

Azt akarom, hogy ennek a félelemnek ne legyen hatalma fölöttem többé. Tudom, hogy senki és semmi nem lehet hatalmasabb nálad, és általad nálam sem. Tudom, hogy veled összekapcsolódva mindenre képes vagyok. Tudom, hogy semmi más dolgom nincs, mint csendben lenni, így meghallhatom a halk, kedves hangot, amelyen folyamatosan beszélsz hozzám. Már azt is felismertem, hogy a hangos, követelőző, sürgető, félelmet keltő hang sohasem te vagy. A te hangod mindig gyengéd, türelmes, szeretetteljes.

Kérlek, segíts nekem abban, hogy fokozatosan elengedhessem minden félelmemet. Küldd hozzám angyalaidat az üzeneteddel, és mutass nekem utat. Segíts arra emlékeznem, hogy én te vagyok, te itt élsz bennem, ezért nincs mitől félnem. Küldj nekem egyértelmű, mégis finom és gyengéd jelzést, amikor letérek az általad számomra kijelölt, a boldogsághoz vezető útról. Hadd találjak vissza hozzád minél hamarabb. Hadd töltse ki szívemet újra a béke, és a felhőtlen öröm.

Szeretlek, Istenem. Köszönöm, hogy itt vagy velem. Tudom, hogy sohasem hagysz el. Tudom, hogy sohasem hagylak el. Mi ketten legyőzhetetlenek vagyunk. Köszönöm, hogy általad azzá válhatok, aki valójában vagyok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor kerítek rá sort, hogy ezt a fohászt hangosan felolvassam magamnak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Csendben vagyok, és a halk, kedves hangra figyelek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni minden félelmedet, és végre megengedni magadnak a párkapcsolati boldogságot, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim