Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Védekezés - csütörtöki szerelmes útravaló

’15jan29
hozzászólok
Védekezés - csütörtöki szerelmes útravaló

Amikor védekezem, a legrosszabbra készülök. Olyan, mintha fenn állnék váram bástyáján, csőre töltött fegyverrel a kezemben, körbevéve füstölgő kanócú ágyúkkal, és csak arra várnék, mikor tűnik fel az ellenség végre, hogy rátámadhassak. A kis lábam ujjától kezdve a fejem búbjáig páncél borít, nehogy megsérüljek, amikor éppen nem figyelek oda. Lelki szemeim előtt már látom, hogyan zajlik le az egész csata, amelyből természetesen én kerülök majd ki győztesen. Azért, mert minden eshetőségre, alaposan felkészültem.

Ilyenné alakulok akkor, ha hagyom, hogy korábbi csalódásaimból fakadó félelmeim vegyék át a gondolataim, és így az életem feletti irányítást. Egyre szörnyűbb képeket vetítek magam elé arról, mit fog mondani ő, és hogyan fogok reagálni én, így próbálom meg elkerülni a megismétlődő fájdalmat.

Ma már tudom, épp ezzel a folyamattal teremtem meg, hogy mindez tényleg megtörténjen velem. Minél inkább védekezem, annál inkább támadás ér. Támadáson itt azokat a helyzeteket értem, amelyekben konfliktus alakul ki, és akarva-akaratlan megbántjuk egymást.

Az egyetlen valóban működő megoldásnak azt találtam, ha abbahagyom a védekezést. Ha leteszem a fegyvert, levetem a páncélt, és azt mondom: lesz, ami lesz, állok elébe! Ezt úgy tudom megtenni, ha

  • felismerem, amit érzek,
  • megengedem, hogy ez az érzés jelen legyen, majd pedig
  • elengedem.

Mintha egy ilyen beszélgetést folytatnék magammal:

Igen, félek. Érthető, hogy félek, hiszen a múltban sok hasonló helyzetben ért fájdalom. Szabad félnem, nincs ezzel semmi baj. Ám most úgy döntök, hogy erre a félelemre nincs többé szükségem, ezért hajlandó vagyok elengedni. Most, ahogyan lélegzem, minden kilégzéssel távozik belőlem a félelem egy darabkája, egészen addig, amíg már nem lesz belőle semmi. Tudom, hogy erre nem kell külön figyelnem: most, hogy a szándékomat kifejeztem, a folyamat magától lezajlik.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen jövőbeni helyzet okoz bennem félelmet?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Nem vagyok veszélyben. Mindig biztonságban vagyok. Vigyáznak rám.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd minden félelmedet elengedni, és megengedni a párkapcsolati boldogságot, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim