Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Doboz - hétfői szerelmes útravaló

’14nov24
hozzászólok
Doboz - hétfői szerelmes útravaló

A kapcsolatunk májusban elkezdődött, és augusztusban már véget is ért. Azért, hogy el tudjam engedni a kedvest, elképzeltem, hogy mindent, amit kaptam tőle, és ami annyi örömet okozott, belepakolok egy nagy dobozba. Aztán beleraktam azt is, amivel annyi fájdalmat okozott.

Végül lecsuktam a dobozt, és átkötöttem egy nagy, piros szalaggal. Képzeletben odahúztam egy széket, felálltam rá, és föltettem a dobozt a szekrény tetejére. Ám, ahogy el akartam engedni, nem sikerült. A doboz odaragadt a kezemhez. Képtelen voltam a szekrény tetején hagyni: ahogy leléptem a székről, jött velem a doboz is. Akkor tudtam csak megszabadulni tőle, amikor az asztalra tettem, úgy, hogy továbbra is a szemem előtt legyen.

Amikor kijöttem a vizualizációból, ráébredtem, hogy a ragaszkodásom még túlságosan erős, ez a folyamat nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltam. Mivel a kapcsolatot továbbra is tartottuk, csak már nem neveztük magunkat egy párnak, megbeszéltük a kedvessel, hogy elmegyek egy asztrológushoz, aki összeveti a képletünket, és talán megvilágítja a helyzetünket egy kicsit jobban. Egyetlen dologra emlékszem ebből a beszélgetésből. A szakember ezt mondta:

- Igen, valóban lélektársak vagytok, ezért van közöttetek ez a mély kötődés. Ám ebben az életetekben nem dolgotok, hogy párként együtt legyetek. Ha mégis így történne, az sok szempontból nem is lenne jó.

Ezt hallva elöntött a megkönnyebbülés. Jaj, de jó, akkor nem kell tovább a párkapcsolattal bajlódnunk, lehetünk barátok! Ezt elmeséltem a kedvesnek, és már aznap elmentünk együtt moziba, a hétvégén pedig kirándulni.

Egy hét múlva pedig olyan szerelmesek voltunk, mint a nagyágyú, és több mint tíz évre elválaszthatatlanok lettünk.

Mi is történt pontosan? Annyi, hogy letettük a párkapcsolatot, mint terhet, vagy feladatot. Már nem éreztük úgy, hogy nekünk egy párnak "kell" lennünk, annak minden látszólagos kötelességével és elvárásával együtt. Egyszerűen csak elkezdtük élvezni egymás társaságát. Megállapodtunk, ha ma jól érezzük magunkat együtt, akkor ma egy pár vagyunk. Hogy holnap mi lesz, az majd holnap kiderül …

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami félelmet kelt bennem, amikor egy elköteleződött párkapcsolatra gondolok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bármi is történjék, a mai napom minden pillanatát élvezem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd az utolsó korlátokat is lebontani szerelemmel teljes életed kibontakozása előtt, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim