Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Korlátok nélkül - meditációs est január 12-én

Mindannyiunkban rendkívüli mértékű kreativitás rejlik. Ebben a meditációban felveszed a saját kreativitásoddal a kapcsolatot, és lebontod azokat a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél. Kiválasztod életed egy területét, és felfedezed azokat a lehetőségeket, amelyek mindig is a rendelkezésedre álltak, csak eddig nem tudtál hozzájuk férni. Új felismeréseid, új válaszaid, és új megoldásaid születnek.

Időpont: 2017. január 12. csütörtök,  18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Korlátok nélkül meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

A Korlátok nélkül meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Mindannyiunkban rendkívüli mértékű kreativitás rejlik. Ebben a meditációban felvesszük a kreativitásunkkal a kapcsolatot, és lebontjuk azokat a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk. Kiválasztjuk életünk egy területét, és felfedezzük azokat a lehetőségeket, amelyek mindig is a rendelkezésünkre álltak, csak eddig nem tudtunk hozzájuk férni. Új felismeréseink, új válaszaink, és új megoldásaink születnek.

 

Kinek szól?

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

A Korlátok nélkül  meditációs estre várlak Téged is, ha

 • úgy érzed, valami blokkolja az energiáidat, és nem tudsz előre lépni, bármennyire is szeretnél;
 • szeretnéd saját határtalanságodat végre megtapasztalni;
 • szívesen elengeded azt, amire már nincs szükséged;
 • szeretnél erőre és kitartásra szert tenni a számodra fontos területeken;
 • vágyod a változást és félsz is tőle, ezért szeretnéd, ha kiegyensúlyozottan menne végbe;
 • szeretnél rugalmasabbá válni;
 • erőfeszítés helyett könnyedségre vágysz.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsességeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Talán már olvastál róla, talán nem, ebben a meditációban ténylegesen megtapasztalhatod azt a bizonyos egység-élményt. Azt, amikor eggyé válsz mindennel, ami létezik, és megérzed, hogy valóban hatalmadban áll megteremteni mindent, amire vágysz.

A Korlátok nélkül meditációs est hatására

 • szétporlad, ami eddig akadályozott;
 • az életed egy könnyed áramlássá válik;
 • felfedezed, mire van ténylegesen szükséged;
 • megtalálod a módját, hogy megadd magadnak, amire vágysz;
 • átéled, hogy mindig jó helyen vagy, és jó időben;
 • tisztán látod a megoldásokat;
 • egyre több lesz az öröm az életedben.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Korlátok nélkül a címe?

Ténylegesen határtalan lények vagyunk, akiknek hatalmában áll bármit megteremteni, és a létező legnagyobb boldogságot átélni. Ám a "hiszem, ha látom" hozzáállás megnehezíti, hogy ennek a megtapasztalását beengedjük az életünkbe. Ez a meditáció épp ezt a megtapasztalást hozza el. A meditáció ideje alatt átélheted, hogy

 • minden problémára tudod a megoldást;
 • minden kérdésre ismered a választ;
 • képes vagy felszámolni a saját korlátaidat;
 • olyan életet élhetsz, amilyet szeretnél.

Gyere el, ha végre szeretnél olyan életet élni, amiről szíved mélyén tudod, hogy lehetséges, és amely születésednél fogva jár neked, pusztán azért mert épp az vagy, aki vagy!

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Számomra Kriszta az, aki éveken keresztül hol kellemesen, hol keményen kereste önmagát; megélt szárnyaló magasságokat és pusztító, fenyegető mélységeket. Egy párkapcsolat megélésében, a kitartásban és a szeretetteli elengedésben számomra ő az egyetlen példa!"

Mogyorósi Anikó, asztrológus További referenciák

Korábbi írásaim