Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Erő - szombati szerelmes útravaló

’14nov22
hozzászólok
Erő - szombati szerelmes útravaló

Távolról a vízesés hangja olyan volt, mint egy csendben csordogáló pataké. Aztán egyre erősödött: folyóvá vált, majd vadvízzé, amikor pedig egészen közel értem, szinte már fülsiketítő volt a robajlása. Szó szerint szájtátva bámultam.

Lenyűgözött a nagyság, és az erő, ami a lezúduló víztömegből áradt. Több tíz méternyire álltam tőle, mégis elért a vízpermet, és jólesően hűtötte felforrósodott bőrömet. Különleges megtapasztalás volt érezni az apró vízcseppek hangtalan, finom simogatását, és látni, amint az ugyanebből a forrásból származó cseppek együttesen olyan hatalmas erővel és hanggal zúdulnak alá.

Megértettem, mennyire szimbolikus mindez, és rendkívül hálás voltam, hogy átélhettem. Akkor szoktam róla mesélni, amikor valaki a környezetemben úgy érzi, hogy már annyi mindent megtett a saját fejlődése érdekében, és látszólag még mindig nem történik semmi.

A vízesésre gondolva én már tudom, hogy ezek az apró lépések mind összeadódnak, és legbelül egyre növekszik az erő, amely majd a változást végül létrehozza. Egy dolgot nem szabad: feladni, és abbahagyni, mert akkor megáll a folyamat.

  • Mindig, minden egyes napon tennem kell valamit annak érdekében, hogy kinyilvánítsam magamnak, mi az, amit szeretnék; hogyan akarok élni.
  • Mindig, minden egyes napon tennem kell valamit annak érdekében, hogy kitakarítsam magamból azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek a megvalósulást akadályozhatják.

És egyszer csak megtörténik az átalakulás. Ha például éppen egy vezetett meditációt hallgatok közben, olyan érzésem lesz, hogy igen, ez az, ezt a meditációt kell most már mindig hallgatnom, mert ez a csodaszer! Ám ma már tudom, ez másképpen van: minden, amit eddig tettem, összeadódott, és ez a meditáció volt az "utolsó csepp", ami átbillentett; ami lehetővé tette, hogy végre belépjek a kapun, ami előtt oly régóta ácsorogtam.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ma mit teszek magamért - azért hogy örömben legyen részem, és továbblépjek az utamon?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Érzem, ahogy belső erőm egyre nagyobbra növekszik.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd az utolsó korlátokat is lebontani szerelemmel teljes életed kibontakozása előtt, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim