Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Másik - keddi szerelmes útravaló

’14nov18
hozzászólok
Másik - keddi szerelmes útravaló

Hiába fürösztöd önmagadban, Csak másban moshatod meg arcodat - Írta József Attila Nem én kiáltok című versében, 1924-ben. Biztos vagyok benne, hogy sokan, sokféleképpen értelmezték már e sorokat, és talán nem is szerencsés az egész versből kiragadva hozzáfogni. Nekem mégis újra és újra eszembe jut olyankor, amikor azon kapom magam, hogy valakiről a környezetemben ítéletet mondok.

Már régóta tudom, hogy az ítélkezés olyan, mintha egy tükörbe nézve szidnám a képet, amit ott látok, mégis, újra és újra megtörténik velem. Hiszen olyan kényelmes másokat okolni! Olyan egyszerű lenne minden, ha a kedvesem egy csapásra olyanná válna, amilyenné én szeretném! Olyan könnyű lenne az élet, ha mindenki körülöttem azt csinálná, amit mondok! Hiszen én, és csak én tudom, hogy a dolgok hogyan vannak jól!

Így panaszkodott régi énem, aki bizony hatalmas irányítási vággyal rendelkezett, amíg lassan meg nem értette, hogy teljesen fölösleges azzal próbálkoznia, hogy a környezetét megváltoztassa. Mivel mindaz, amit másban látok, rólam mesél, ezért mindenki, akivel találkozom, fontos információt hordoz: ha nem tetszik, amit tapasztalok, akkor nincs más dolgom, mint saját magamban átalakítani, amit észrevettem.

Először furcsa volt így szemlélni a világot, mert jobbnak gondoltam magam mindenkinél, és kizártnak tartottam, hogy az a sok rondaság valamiképpen engem tükrözzön.

Más területeken pedig pont fordítva alakult: mivel rosszabbnak tartottam magam másoknál, kizártnak tartottam, hogy az a sok szépség mind engem tükrözzön.

Ma már tudom, hogy bármivel találkozom, az öröm és a boldogság felé az vezet, ha az ítélkezés helyett a megbocsátáson keresztüli, szeretetteljes elfogadást választom és így szólok: ó, de jó, ez bennem is megvan, hála! Vagy így: ezt most elfogadom, megbocsátom, és szeretettel elengedem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akiben szeretnivaló, csodálatos önmagamat látom? Ki az a környezetemben, akiben a fénnyel elárasztandó, egyelőre árnyékos részeimet látom?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A gondolataimmal és az érzéseimmel együtt is szeretem magam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni a korlátok nélküli, szabad életet, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim