Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kaland - hétfői szerelmes útravaló

’14nov17
hozzászólok
Kaland - hétfői szerelmes útravaló

Délelőtt még a tengerparton napoztunk, onnan rögtön a repülőtérre mentünk. A bőröm már korábban leégett, kissé hámlott, most csupa só volt. A hajamat kócosra borzolta a szél, és öltözéknek azt kaptam magamra, amit a bőröndömben legfölülre pakoltam. Gondolhatod: ha tehetném, nem ilyen külsővel indulnék férfi-hódító kalandra. Ám most megtapasztalhattam, hogy ténylegesen az a belső, boldog ragyogás számít, amit akkor éppen a magaménak tudhattam. (Itt >>> írok arról, mi volt az előzménye ennek.)

A gépen a jegyek nem helyre szóltak, és már elég nagy volt a zsúfoltság. Ahogy előre tekintgetve helyet kerestem, megpillantottam az egyik legszebb férfit, akit valaha láttam. Volt mellette hely, de valahányszor megkérdezte valaki, hogy oda ülhet-e, a fejét rázta. Nyilván vár valakit – gondoltam. Mivel ezt mind végignéztem, én már meg sem kérdeztem, hanem a mögötte lévő sorokat pásztáztam, hátha találok egy ismerőst, aki mellé letelepedhetek. (Egy kisebb csoporttal utaztam, és addigra már szétszóródtunk a maradék helyeket keresve.)

Már épp elhagytam azt a sort, amikor a fiatal brazil férfi tört angolsággal utánam szólt, és megkérdezte, lenne-e kedvem odaülni. Hát persze! - mondtam, és becsusszantam a mellette lévő ülésre, hogy a többi utas tovább léphessen. De muszáj volt megkérdeznem, miért nem engedte ide a többieket.

Elmagyarázta, hogy egy fontos találkozóra megy, muszáj pihennie a hosszú úton. Ezért két jegyet vett magának, hogy a két ülésen elnyújtózva kényelmesen aludhasson. De amikor meglátott, úgy érezte, szeretné az utat inkább velem tölteni. Arra kért még, hogy, ha mégis elaludna, engedjem meg, hogy az ölembe hajthassa a fejét. Persze, hogy "megengedtem"! És nagyon jól mulattunk egész úton – élveztük a közöttünk vibráló energiát, és jókat nevettünk a beszélgetésen, amit folyattunk: ő portugálul kérdezett, én spanyolul válaszoltam, és ha valamit nem értettünk, azt megpróbáltuk angolul kibogozni.

Természetesen cseréltünk címet, és telefonszámot, de valójában mind a ketten tudtuk, hogy ennek a találkozásnak a szépsége épp ebben a rövid, felszabadult, beszélgetős együttlétben rejlett.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen helyzetekben érzem azt, hogy vonzó vagyok és szeretnek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma megmutatom ragyogó, valódi szépségemet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni a könnyed szárnyalást, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim