Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Béke - csütörtöki szerelmes útravaló

’14nov13
hozzászólok
Béke - csütörtöki szerelmes útravaló

Régebben azt gondoltam, a belső béke valami rém unalmas, közönybe hajló lelkiállapot, ezért sokáig nem is törekedtem az elérésére. Amikor aztán önismereti és spirituális utam során elkezdtem megtapasztalni, ráébredtem, mekkorát tévedtem. A béke állapota az a mélységes és nyugodt öröm, amit akkor érzek, amikor tudom, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van.

Amikor egy veszekedés, vagy egy szakítás fájdalma összetöri a szívemet, és leteper, akkor éppen nem vagyok a béke állapotában.

Amikor lobog bennem a szerelem, és minden érzésem és gondolatom a kedvesem körül forog, és azt akarom, hogy állandóan velem legyen, akkor sem vagyok a béke állapotában.

A béke akkor érkezik meg, amikor elfogadom, ami van, elengedem az irányítási vágyamat, és hagyom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon - gyakorlatilag magától. A béke állapota az egyetlen "hely", ahol képes vagyok ráhangolódni az isteni útmutatásra, és engedni, hogy az inspiráció vezessen.

Ez az az állapot amiben rálátok a játszmákra, észreveszem a hatalmi harcokat, és úgy döntök, hogy leteszem a fegyvert, és elhajítom az álarcokat.

Ez az az állapot, amelyben ráébredek, egyáltalán nem fontos, hogy igazam legyen. Sokkal fontosabb, hogy felismerjem: mi az, amitől félek? Hiszen a békémből csakis a félelem valamely formája képes kibillenteni; csak a félelem késztethet támadásra és harcra.

Amikor megtalálom a félelmem gyökerét, már azt is látom, mi az, aminek a gyógyulását lehetővé kell tennem magamban. Ekkor pedig már nincs más teendőm, mint az egész "csomagot" felajánlani az isteni gondviselésnek, és kérni, majd megengedni a gyógyulás megtörténtét. Amikor mindez lezajlik, visszatér a béke és az öröm.

Ekkor van lehetőségem jó döntéseket hozni.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor tapasztaltam már meg a belső béke állapotát? Hogyan jutottam el ide?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Elengedem az irányítási vágyamat, és hagyom, hogy a béke és az öröm kitöltse az életemet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni a határtalaságból fakadó békét, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim