Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Elköteleződés - hétfői szerelmes útravaló

’14nov10
hozzászólok
Elköteleződés - hétfői szerelmes útravaló

Szeretek. Szeretnek. Szeretet vagyok.

Ezt a négy szót Glastonburyben, Angliában láttam meg egy ékszerbolt kirakatában, egy ezüstgyűrűbe vésve (persze, angolul). Csak azért nem csaptam le rá azonnal, mert maga a gyűrű nem tetszett. Ám annyira megfogott a gondolat, hogy legyen egy ilyen ékszerem, hogy elhatároztam, itthon készíttetek egyet.

Erről a vágyamról akkoriban sokaknak meséltem, és az egyik elvonulásom résztvevője váratlanul azzal lepett meg, hogy elkészíttette, és elhozta nekem. Ezt a gyűrűt azóta is, minden egyes napon hordom.

A csuklómon pedig egy vékony ezüstláncot viselek, amelyet soha nem is veszek le. Mindkettő az elköteleződés szimbóluma számomra.

A karkötőt akkor szereztem be, és szenteltem fel, amikor egy egyszerű szertartás keretében elköteleződtem önmagam mellett. Úgy döntöttem, ezentúl olyannak szeretem és fogadom el magam, amilyen vagyok: nem próbálok megfelelni sem mások, sem a magam elvárásainak. Arra figyelek, ami nekem örömet és boldogságot okoz, mert tudom, hogy ez a legnagyobb ajándék, amit az egész világnak adhatok - ha én jól vagyok, akkor jókedvű kisugárzásomból és támogató erőmből mindenki részesül, akivel csak találkozom.

A gyűrű pedig a szeretet melletti elköteleződésem jelképe lett. Arra emlékeztet, hogy minden egyes pillanatban lehetőségem van választani aközött, hogy a reakciómat a félelem, vagy a szeretet határozza-e meg.

Valójában a választás szabadsága mindössze ennyit jelent: mindig eldönthetem, hogy a félelmet, vagy a szeretetet választom. Ettől olyan egyszerű az egész: pusztán e kettő közül kell kiválasztanom az egyiket.

A szándékom tehát az lett, hogy a lehető legteljesebb mértékben összekapcsolódjak valódi lényemmel: azzal az isteni résszel, amely csak a szeretetet ismeri. Így egyre könnyebb és természetesebb szeretetből kapcsolódni életem minden egyes pillanatához, és közben mindenkihez, akivel találkozom

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami mellett most szívesen elköteleződöm?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A szeretetet, az örömöt és a békét választom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél elköteleződni saját határtalanságod mellett, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim