Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Folyó - vasárnapi szerelmes útravaló

’14nov09
hozzászólok
Folyó - vasárnapi szerelmes útravaló

Volt néhány nyár, amikor a kedvesemmel rendszeresen kenutúrára mentünk egy nagyobb csapat középiskolás diákkal. Imádtam ezeket az időszakokat, mert boldoggá tett a természet közelsége: egész nap a vízen voltunk, szabad tűzön főztünk, az éjszakát pedig a sátrainkban töltöttük, így csak néhány centiméter választott el a földtől.

Megtapasztalhattam azt is, mekkora különbség van aközött, ha fölfelé evezünk a folyón, vagy lefelé csorgunk - ezt aztán a mai napig remekül tudom használni hasonlatként, amikor arra gondolok, mitől lesz egy párkapcsolat hosszútávon is boldog.

Amikor felfelé eveztünk, nem állhattunk le egy pillanatra sem, mert a folyó sodrása azonnal elindított visszafelé. Az élet sodrása is képes visszafordítani egy csodálatosan induló szerelmet, ha hanyatlik a figyelmem. A legnagyobb félreértés azt övezi, mi is az, amire ilyenkor figyelnem kell. Nos, nem arra, vajon megfelelek-e a kedvesem elvárásainak. És arra sem, vajon ő megfelel-e az én elvárásaimnak.

Arra kell figyelnem,

  • mi az, ami örömet okoz nekem;
  • mi az, ami örömet okoz neki;
  • mi az, ami örömet okoz nekünk.

És arra, hogy ezek megtörténnek-e velünk napi rendszerességgel. Egy pillanatra sem vehetem le a figyelmemet az örömről, mert azonnal elkezd csökkenni: a sodrást régi beidegződéseim és mintáim jelentik, amik újra és újra a korábban megtapasztalt fájdalmak ismétlődése felé visznek.

Amikor viszont lefelé csorgunk a folyón, nem kell semmit sem tennünk, mindenképpen haladunk. Napozhatunk, beszélgethetünk, összekapaszkodhatunk a többi kenuval, gyönyörködhetünk a folyó menti fákban, a madárdalban.

A párkapcsolataimban ez akkor érkezett el, amikor elengedtem minden ellenállásomat azzal szemben, ami van. Amikor már nem akartam megváltoztatni sem a másikat, sem magamat, sem az életemet, mert ráébredtem: ha nem ragaszkodom a saját elképzeléseimhez, akkor minden pillanat az örömről szól.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amihez túlságosan ragaszkodom mostanában?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Elengedem, amibe kapaszkodtam, és engedem, hogy a szeretet áramlata örömökkel töltse meg az életem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni saját határtalanságodat, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha szeretnél meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolni, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim