Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Próba - pénteki szerelmes útravaló

’14nov07
3 hozzászólás
Próba - pénteki szerelmes útravaló

Egy hétvége alatt képeztek ki arra, hogyan tartsak meg egy remekül felépített, egyszerre szórakoztató, informáló, és meggyőző beszédet a hétfői sajtótájékoztatón. Vasárnap délután már úgy éreztem, szörnyű beteg vagyok, nem fog ez nekem menni holnap, válasszanak valaki mást helyettem. Ám képzett és tapasztalt trénereim átláttak a szitán, nem dőltek be a látszólagos betegség tüneteinek, folytatták a képzést, és az egyikük így szólt:
- Meglásd, évek múlva úgy fogsz visszatekinteni erre a néhány napra, mint életed egyik mérföldkövére.

Így is lett: tanítói és gyógyítói pályafutásom indult el akkor, 1989 őszén. Pedig nem is tudtak mindenre felkészíteni: amikor már pár perce beszéltem, és éppen kezdtem megnyugodni, szemben velem - a közönség háta mögött - szélesre tárultak a szárnyas ajtók, és kamerákat, meg reflektorokat kezdtek betolni, hogy televíziós adásba is kerülhessen, amit mondok. Nekem pedig az volt a dolgom, hogy rezzenéstelenül, megakadás és ijedtség nélkül folytassam életem első, több száz ember előtt megtartott beszédét.

Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni - szokták mondani, és ezt életem során számtalanszor megtapasztaltam, és nem csak a hivatásom területén. Ilyenkor mindig úgy érzem, a saját hitemet és meggyőződésemet vetem alá egy erőteljes tesztnek, azt kérdezve magamtól: Tényleg ezt akarod?

Ugyanilyen helyzetekbe kevertem magam a párkapcsolataimban is: rendszeresen fel kellett tennem a kérdést: Tényleg őt akarod? Teljes egészében szeretni tudod? Nem csak a "jó", hanem a "rossz" tulajdonságait is? Képes vagy arra, hogy ne csak elviseld, hanem valóban teljes mértékben elfogadd és szeresd őt olyannak, amilyen?

Mindaddig, amíg a válasz "igen" volt, harmóniában éltünk. Ám amint kibillentem az elfogadás állapotából, és meg akartam változtatni a kedvesemet, elkezdődtek a hatalmi harcok.

Amelyekben a csatákat sokszor megnyertem, észre sem véve, hogy lassan elveszítem azt, akit szeretek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Azokban, akiket szeretek, mi az, amit elfogadás helyett csak eltűrök, titokban arra várva, hogy egyszer mégiscsak megváltozzon?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Önmagamban is elfogadom és szeretem mindazt, amit másokban látok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni a valódi szabadságot, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok >>>

Ha szeretnél meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolni, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Jutka’14 nov 07 - 13:03

Kedves Kriszta,
nagyon köszönöm gondolataidat. Amit tényleg gyakorolnom kell, az a "Önmagamban is elfogadom és szeretem mindazt, amit másokban látok." . Hogyan lehet elfogadni egy rendszeretőnek, a rendetlenséget :) ? November 27-én segítséget kaphatok erre?

Szeretettel, üdv

Jutka

Sarkadi Kriszta’14 nov 07 - 20:50

Kedves Jutka!

Nem a rendetlenséget kell elfogadnod, hanem azt, hogy vannak emberek, akik képtelenek arra, hogy rendet tartsanak maguk körül. Ettől ők sem nem jobbak, sem nem rosszabbak másoknál, egyszerűen csak ilyenek. Ha egy ilyen emberrel élsz együtt, akkor nem az a dolgod, hogy megpróbáld őt rendre szoktatni, (hiszen akkor ő is megpróbálhatná, hogy rendetlenségre szoktasson téged) hanem az, hogy együtt kitaláljátok, hogyan lehet ezt a helyzetet úgy megoldani, hogy mindenki jól érezze magát benne.

November 27-én a Korlátok nélkül meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy megtapasztald: valóban minden lehetséges, nincsenek korlátok. Ez inspirálhat benned egy olyan új ötletet, amely megoldja a helyzetet.

Szeretettel,

Kriszta

szilvia’14 nov 11 - 13:42

Örülök, hogy rátaláltam az oldaladra, ezek a lelki, "pszihés" megközelítések tanulságosak és bizonyára nekünk is hasznunkra lesznek !Jutkának írt válaszod már most nekem /lányomnak/ is hasznára lehet. Átküldöm neki épeen vasárnaptól aktuális a családunkban. Nagyon köszönöm, az Angyalaink-m nak is...!

Szilvia

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim