Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Harag - csütörtöki szerelmes útravaló

’14nov06
hozzászólok
Harag - csütörtöki szerelmes útravaló

Rettentő dühös voltam. Úgy éreztem, szétfeszít a harag: ha nem engedem ki, megbolondulok. A kedvesem, aki a viselkedésével ennyire felhúzott, szerencsére nem volt jelen, ezért nem kellett még azzal a kísértéssel is megküzdenem, hogy a fejére borítsam az egészet. Ám azt is tudtam, hogy magamat sem mérgezhetem tovább ezzel az érzéssel. Különben is, elviselhetetlennek tűnt. Szabadulni akartam tőle, de azonnal! Azt akartam, hogy menjen ki belőlem, legyen valahol máshol, de ne bennem.

Először azt a módszert alkalmaztam, ami a legtöbb esetben remekül működik: fogtam egy papírt, meg egy tollat, és elkezdtem kiírni magamból, ami bennem dúlt. Ám az érzelmi hullámverés akkora volt (szó szerint remegtem a dühtől, és fizikailag képtelen voltam szavakká formálni a gondolataimat és az érzéseimet a papíron), hogy ezt csalódottan fel kellett adnom.

Ekkor képes voltam megállni egy pillanatra, és megkérdezni magamtól: Jó, ez nem megy, de akkor mire van most szükségem? Mit szeretnék? Mi lenne a segítségemre? Mit tegyek most? És már jött is a válasz: a testem szeretné kimozogni magából a felhalmozódott feszültséget, és annak is örülne, ha közben sikíthatna egy jó nagyot.

Már kezdtem is öltözni, húztam fel az edzőcipőmet, és közben azon morfondíroztam, hol találok így estefelé egy annyira forgalmas és zajos helyet a városban, ahol nyugodtan kiabálhatok, mert nem hallják, ezért nem fog összeszaladni az utca, hogy a megmentésemre siessen. Mire kiléptem az ajtón, már tudtam: a régi, csörgő, zörgő villamosok lesznek a segítségemre. Ha az ő vonalukon futok végig, senki nem fog megzavarni a tombolásban.

Így is lett: a kétórányi intenzív mozgás, és időnkénti dühös kiabálás kitakarította belőlem a felzaklató érzéseket. Hazaérve lassan újra megjelent bennem a béke, így pedig már elkezdhettem feltérképezni és elengedni azokat a gondolatokat, amelyek kibillentettek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami mostanában a leginkább felzaklat?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem és elfogadom az érzéseimet. Engedem, hogy jöjjenek, engedem, hogy menjenek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni valódi teremtő erődet, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok >>>

Ha szeretnél meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolni, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim