Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

A titokzatos bosszúálló

’13nov04
2 hozzászólás
A titokzatos bosszúálló

Kaptad már magad azon, hogy titokban azt kívántad, valakinek ne sikerüljön az, amit szeretne? Előfordult, hogy csak a legjobb barátodnak mondtad el, vagy csak a naplódnak, de mélyen belül arra vágytál, hogy a szerelmed, aki elhagyott, többé sohase legyen boldog? Szeretted volna, ha megbánja, hogy továbbállt, otthagyja az új párját, és visszatér hozzád? Szeretted volna, ha lesújt rá valamilyen istencsapása, és ő váratlanul megérti, hogy mindez azért történt, mert már nem a te párod többé?

Vagy szeretted volna, ha a főnöködet, vagy a munkatársadat, akire éppen haragudtál, hirtelen elnyeli a föld, és nem tudnak többé úgy bánni veled, ahogy eddig? Vagy vágytál rá gyerekkorodban, hogy a testvéred, vagy a téged gúnyoló osztálytársad valami varázslat révén némuljon el örökre?

Remélem, a válaszod: igen, mert ez azt jelenti, elég bátor vagy ahhoz, hogy szembenézz mindazzal, ami akadályozhat a szerelem és a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában. A bosszúvágy csak egy ezek közül.

Dönts, hát úgy, ezt a hetet arra szánod, hogy eléd kerüljön minden olyan szituáció, amelyben megvizsgálhatod, majd elengedheted ezt a tévesen kialakított szokást.

Tudd, hogy semmi baj nincs a bosszúvággyal, ami időnként mindannyiunkban megjelenik. Talán most azt mondod:
- Nem, én jó ember vagyok, bennem nincs ilyen.

Talán tényleg nincs, ám a helyzet inkább az, hogy elrejtjük magunk elől, mert azt tanultuk, ez csúnya, rossz dolog. Ám amíg rejtőzködik, addig észrevétlenül hat rád, és egyre távolabb löki a szerelem és a harmonikus párkapcsolat lehetőségét.

Szóval, semmiképpen ne gondold azt, hogy rossz ember vagy, vagy valami baj van veled, csak azért, mert őszintén magadba nézel, és ott felfedezed a bosszúvágyat. Én is éltem már át ilyet. Egy szakítás után, ahol nagyon hamar szembesültem a volt párom új kedvesével, sokáig azt kívántam, hogy nagyon gyorsan fusson zátonyra a kapcsolatuk, vagy valamilyen más módon legyenek boldogtalanok. Valahányszor találkoztam velük, izgatottan figyeltem a számomra kedvező fordulat jeleit. Ám újra és újra csalódnom kellett, így hamarosan emiatt is rosszul érezhettem magam.

Most már tudom, hogy mindaddig, amíg a bosszúvágy titokban bennünk munkálkodik, észrevétlenül megakadályoz abban, hogy boldog örömteli életet éljünk. Dönts most úgy, hogy elengeded, és más utat választasz! Mondd el magadnak:

  • Szeretem magam azzal együtt, hogy időnként bosszúálló gondolataim vannak. Amikor észreveszek egyet, szeretettel rápillantok, és elengedem. Többé nincs szükségem efféle védekezésre. A bosszúállás helyett mostantól a nyitott, szeretetteljes odafordulást választom.

Kíváncsi vagyok rá, te mit gondolsz erről, írd meg bátran a hozzászólások között!

Ha pedig az elengedésről szívesen olvasol még, akkor ezt az írásomat javaslom:

De hogyan engedjem el? >>>

Az aktuális programokat pedig itt találod, kattints a képekre, és válogass belőlük kedvedre!

 

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Borosnyay Péter’13 nov 04 - 12:23

Velem nem a párkapcsolatban hanem a munkában fordult elő. Felmondtam a jól fizető állásomat és azt kívántam bárcsak menne csődbe a cég ... és még ennél sokkal cifrábbakat is az új igazgatóra.
Aztán rájöttem hogy tükör volt ...
Hát köszönöm a megnyugtatást, hogy nem az én hibám :-))
Azóta már küldtem egy békülős levelet, de nem jött válasz rá.

Nagy Csilla’13 nov 04 - 18:33

Szerelmes lett a férjem az alkalmazottjába,elváltunk.Összeházasodtak.Aztán egy év múlva azt mondta a barátainknak:Felcseréltem a szart,a fosra!
Na akkor tudtam elengedni!!!!!

Nagy Csilla

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim