Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szerelem az első pillantás ELŐTT?

’13okt28
hozzászólok
Szerelem az első pillantás ELŐTT?

Arielle Ford: A lélektársad titka című könyvét biztosan ismered. Én még angolul olvastam néhány éve, és azonmód feliratkoztam az író hírlevelére is. Az egyik legutóbbi írása különösen nagy örömmel töltött el, mert egy olyan módszerről ír, amelyet én is rendszeresen alkalmazok. Lefordítottam neked, íme:

„Valamiféle láthatatlan mezőben mindannyian össze vagyunk kötve egymással - ezt állítja a kvantumfizika, a költők sokasága, és számtalan spirituális filozófia is. Ez egy olyan időtlen tér, ahol a múlt, a jelen és a jövő egyszerre, egy időben létezik. Bár ennél tudományosabb magyarázatot nem tudok neked adni, mégis hiszem és tudom, hogy ez így igaz.

Az ebből következő jó hír az, hogy ezt a láthatatlan mezőt sokféle módon el lehet érni: többek között meditációval és elmélkedéssel, valamint az álmokon és a kreatív tevékenységeken keresztül.

Mivel ebben a mezőben folyamatosan kapcsolatban állunk mindenkivel, ez azt jelenti, hogy ezen a módon már most kapcsolatban állsz a lélektársaddal is. Amikor elkezdtem Briant, a kedvesemet magamhoz vonzani, minden egyes napon szántam rá időt, hogy tudatosan összekapcsolódjak vele, annak ellenére, hogy nem tudtam a nevét, sem azt, hogy merre él, sem pedig azt, mikor fogunk találkozni. Te is megteheted ugyanezt!

Hadd osszak meg veled egy történetet egy nőről, aki ugyanígy, még az első találkozás előtt összekapcsolódott a lélektársával.

Chloe Mayo épp egyedül élt, és a lakása átrendezésébe fogott, amikor úgy döntött, hogy fest magának egy képet, és kiteszi a falra.

- Szerettem volna lefesteni egy este vagy éjszaka együtt lévő párt – meséli -, de nem volt semmi konkrét ötletem, csak úgy dolgoztam, ahogy természetesnek éreztem. Azt akartam, hogy romantikus legyen, ezért festettem a fákról hulló csókokat. Az emberek arcát csak a legvégén festettem meg, de nem állt szándékomban magamat megjeleníteni valakivel. Végül nem is tettem ki a falra, csak odatámasztottam a nappali sarkába, és hetekre megfeledkeztem róla.

Két hónappal később Chloe regisztrált egy online társkereső oldalon, és levelezni kezdett Michael Goemannel. Amikor végül személyesen is találkoztak, Chloe elképedve látta, hogy a férfi szinte megszólalásig hasonlít arra, akit ő lefestett. Attól tartva, hogy Michael valami őrült boszorkánynak fogja őt tartani, hazaérve a képet elrejtette az ágya alatt.

- Aztán egy hét múlva végül összeszedtem a bátorságomat, és megmutattam neki a képet. Először kicsit meglepődött, de aztán már együtt nevettünk, amikor elmeséltem neki, hogyan történt ez az egész – emlékezik vissza Chloe.

Nem egészen két év múlva pedig „a férfi a festményről” (ahogy a barátaik nevezik őt) feleségül vette Chloét.

És igen, a kép most már egy igen előkelő helyen pompázik az otthonukban.”

Örömmel olvasom, ha a hozzászólások között te is megírod az ehhez hasonló élményeidet! Te hogyan teremted meg az életedben mindazt, amire vágysz? Neked mi működik a legjobban? Oszd meg velünk a tapasztalataidat!

Ezzel a különleges, teremtő mezővel lesz lehetőséged összekapcsolódni, ha eljössz október 31-én csütörtökön a

 

Lélekmelengető Estre.

 

Az október 31-éről november 1-re virradó éjszaka különleges: ilyenkor a legvékonyabb a fátyol a látható és a nem látható világ között.

Ezért ezt az estét mindenképpen érdemes azzal töltened, hogy ráhangolódsz a belső hangodra - a lelked, az őrangyalod, az univerzum üzenetére.

A Lélekmelengető Esten mi is ezt fogjuk tenni: kérlek, hozz magaddal egy kérdést, amire mindenképpen szeretnél választ kapni, mert mindenkinek lesz alkalma meghallani a saját válaszát.

 

Kattints ide, olvasd el a részleteket, és jelentkezz be >>>!

 

Ugyanezzel a mezővel – és így leendő kedveseddel – kapcsolódsz össze, amikor az

 

Itt vagyok, kedvesem! – szerelemteremtő online kurzus

 

gyakorlatait elvégzed. Hogyan működik egy ilyen online kurzus? E-mailben érkeznek hozzád az alábbiak:

  • 9 héten át, 9 inspiráló levél;
  • az első 3 hétben 21 megerősítés;
  • a második 3 hétben 21 felismerést hozó kérdés;
  • a harmadik 3 hétre egy - a szerelmeddel összekapcsoló - meditáció;
  • 9 új tapasztalatokat hozó tennivaló;
  • 9 elvégzendő gyakorlat, vagyis 9 olyan eszköz, amelyek abban támogatnak, hogy megfogalmazd a szándékodat, eltakarítsd az akadályokat, és felkészülj a szerelem megérkezésére.

Kattints ide, olvasd el a részleteket, és rendeld meg te is >>>!

 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Találtál benne számodra fontosat?

Iratkozz fel, és azonnal értesítelek róla, ha egy új írásom itt megjelenik!

Kattints ide: 

Ariadné fonala >>>

 

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Megérkezel a szerelembe, ha kitakarítasz belül. Arról szól, hogyan vezet a párkapcsolati boldogsághoz, ha megbocsátasz, és elengeded a sérelmeidet …

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim