Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ne add fel!

’12nov09
8 hozzászólás
Ne add fel!

De meddig várjak még? Meddig legyek türelmes? Miért nem történik semmi?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések merülnek fel bennem, amikor valamit nagyon szeretnék, és látszólag alig mozdulok el a megvalósulás irányába.

Talán számodra is ismerősek ezek a gondolatok. Talán néha te is úgy érzed, hogy nagyon régóta vársz már a beteljesült szerelemre, és eleged van az egészből.

Valószínűleg azonban épp ez az a pont, ahol nem szabad feladnod, és nem szabad abbahagynod eddigi erőfeszítéseidet. Talán ismered a mondást: hajnalhasadás előtt a legsötétebb az éjszaka …

Mindaz, amit teszel, összeadódik, és rétegről rétegre lebontja benned az ellenállást, ami eddig meggátolta, vagy megnehezítette, hogy a párkapcsolati boldogságot megtapasztalhasd.

A csoda bármelyik pillanatban bekövetkezhet, ám nem tudjuk előre, melyik ez a pillanat. Neked csak az a dolgod, hogy a lehető legteljesebb módon felkészülj rá. Lehet, hogy már csak egy apró impulzus hiányzik ahhoz, hogy belső ellenállásod szertefoszoljon, és a szerelem azonnal bekopogtat az ajtódon.

Olyan ez, mint elvetni egy magot: nem áshatod ki minden nap, hogy megnézd, fejlődött-e – csak reménykedhetsz benne, hogy a mag kicsírázott, a föld alatt növekedésnek indult, és egyszer csak meglátod, amint az első kis zöld levél megjelenik a föld felszíne felett. És akkor még mindig tovább kell öntöznöd és táplálnod ahhoz, hogy végül megérlelje a gyümölcseit.

Amikor a kertedben elültetsz egy facsemetét, vagy egy cserépben egy apró magot, onnantól kezdve nem marad más, mint az életbe, a változásba, a növekedésbe, a fejlődésbe vetett hit. Amint finoman betemeted földdel a kis fa gyökérzetét, arra vágysz, és abban bízol, hogy idővel a fácska megered, növekedni kezd, leveleket és virágokat hajt, végül pedig gyümölcsöt hoz. Ezt a reményt táplálod magadban minden alkalommal, amikor a frissen ültetett növényt gondozod.

Amikor a szerelmi életedben vágysz pozitív változásra, akkor ez a tudatosan kifejezett és életben tartott remény és bizalom ugyanolyan nélkülözhetetlen, mint a fölbe állított facsemete, vagy az elültetett mag esetében. Mindig hinned kell abban, hogy amit teszel, az számít, és ez a hit segít abban, hogy ne hagyd abba, hanem kitartóan folytasd önmagad gyógyítását.

Ahogy a facsemetét, vagy a földben megbújó magot is rendszeresen táplálod, úgy minden egyes napon tenned kell valamit annak érdekében is, hogy

  • gazdagítsd az életedet;
  • kipróbálj valami újat;
  • elsajátíts egy fontos készséget;
  • másképpen viselkedj, mint korábban;
  • örömöt élj át, és
  • összekapcsolódj a lelkeddel, belső bölcsességeddel.

És miközben ezt teszed, teljes szíveddel hinned kell benne, hogy idővel minden apró lépésed meghozza a várva várt, pozitív eredményt.

Szánj rá néhány percet, és találj három olyan dolgot az életedben, amiről éppen most hajlamos vagy azt hinni, hogy sohasem fog bekövetkezni.

  • Lehet, úgy véled, képtelen vagy arra, hogy megtaláld a társad, és aztán örömödet leld a kapcsolatotokban.
  • Lehet, azt gondolod, hogy reménytelen eset a főnököd: sohasem fogja elismerni a teljesítményedet.
  • Talán azt hiszed, lehetetlen elvárni anyádtól, hogy valaha is elégedett legyen veled.
  • Esetleg úgy véled, sohasem fogsz tudni jól bánni a pénzzel, így nem lesz lehetőséged bejárni a Föld távoli tájait, amit pedig annyira szeretnél.

Aztán hunyd be a szemed, és képzelj magad elé egy jól előkészített, termékeny talajú kertet, amely csak arra vár, hogy magokkal hintsék tele. Aztán fogd a kívánságodat jelképező kis magot, ültesd el, majd lásd el a szükséges vízzel és tápanyaggal. Ezzel egy időben pedig ereszd szélnek a kétségeidet és a szomorúságodat! Tudd, hogy semmi más dolgod nincs, mint táplálni a növényt, és táplálni magadban a hitet.

Egy apró lépéssel. Minden egyes napon.

 

November 14-én szerdán 18.00-20.00-ig téged is várlak a

Szerelem Szerda beszélgetős estjére, ha szeretnél erőt meríteni bátor, nyitott, fejlődni vágyó emberek társaságából. A téma a boldog, harmonikus párkapcsolat lesz, és azok a gyógyító praktikák, amelyek elvezetnek hozzá. Részletek itt >>>!

 

November 15-én szerdán 18.00-20.00-ig a 

Minden lehetséges meditációs estre várlak. Ebben a meditációban lebontjuk azokat a falakat, amelyek nem engedik, hogy elfogadj; hogy befogadj; hogy megéld a szerelemmel teljes életet, amelyre rendeltettél. Maga a meditációs állapot pedig egy olyan belső megnyugvást hoz, amely abban segít, hogy az esetleges nehézségek ellenére is könnyedén tovább haladj az utadon. Részletek itt >>>!

 

December 2-án vasárnap 10.00-18.00-ig az

Üres kézzel – ELENGEDÉS elvonulás során meditáción, könnyen megtanulható módszereken, és egy gyógyító szertartáson keresztül elengedsz mindent, amiről úgy érzed, éppen most akadályoz abban, hogy olyan legyen a szerelmi életed, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Részletek itt >>>!

 

Emlékezz: Ha úgy is tűnik számodra, hogy mostanában semmi nem jár eredménnyel, tudd, hogy amit teszel, sohasem teljes kudarc. Minden gondolatoddal, minden apró lépéseddel közelebb jutsz a harmonikus, boldog párkapcsolathoz. És bármelyik pillanatban megérkezhet az azonnali siker.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: De hogyan engedjem el? Arról szól, miért fontos az elengedés, és mit tehetsz te magad annak érdekében, hogy minél könnyedebben megtörténjen ...

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Lilla’12 nov 09 - 22:52

Kedves Kriszta!

Már feladtam.. Több, mint 2 éve minden próbálkozásom ugyanúgy végződik. "Nagyon jó Veled lenni, de nem vagyok szerelmes." Egyszerűen nincs, aki Engem szeretne..?
:( Ezek a tények, erre nem hiszem, hogy lenne bármi megoldás...

Lilla

Borosnyay Péter’12 nov 10 - 21:07

Kriszta : a legjobbkor ... !!!

Lilla : de van. Kriszta tudja.
Én 20 éve keresem, nehogymá 2 után feladd ...

:-)))

Petyus

Lilla’12 nov 10 - 21:26

Köszi Péter :)
Hm, ha jól belegondolok Én is 20 éve keresem.. :S


Lilla

Borosnyay Péter’12 nov 10 - 22:41

Kriszta, hozzál össze minket légyszíves.

Köszi :-)))

Rita’12 nov 11 - 07:11

Fantasztikus dolog, amit írtál, nekem nagyon tetszik. Korallvirágokkal csináltam meg ezt, azt gondoltam, hogy mire kivirágoznak, addigra eljön a szerelem is. Gyönyörűek kezdenek lenni, minden este üzenek gondolatban valakinek, hogy itt vagyok, és az az álmom, hogy mire a korallvirágok virágba borulnak, addigra eljön ő is. A virágok nagyon le voltak romolva, és nem tudtam mi a problémájuk. Öntöztem őket, mégis elhullott a levelük, elsápadtak. Mára már tudom, hogy a megfelelő hőmérséklet, napfény és a tápanyag utánpótlás ugyanolyan fontos, mint a víz :) A korallvirágok levelei duzzadnak az erőtől, és elkezdtek jelentkezni a férfiak... Csak egyet szeretnék... Mire a virágok kinyílnak, remélem Ő is itt lesz velem....47 éves vagyok, de még soha nem volt olyan, aki szeretett volna... Talán a korallvirágok elhozzák :) 4 éve figyelem az írásaidat, és öntik belém a reményt. Köszönöm :)

Rita

Sarkadi Kriszta’12 nov 11 - 12:12

Kedves Lilla!

A kérdésed a nyomravezető szerintem: "Nincs, aki engem szeretne?"

Szóval, szereted-e magadat eléggé? Megadod-e magadnak mindazt, amit valaki mástól vársz?

Talán ebben az irányban érdemes elindulnod, és gondoskodnod arról, hogy az életed teli legyen örömökkel - függetlenül attól, hogy van-e melletted társ, vagy nincs.

Péter szeretne veled levelezni. Ha az ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu címre megírod az e-mail címedet, szívesen továbbítom neki.

Szeretettel,

Kriszta

Sarkadi Kriszta’12 nov 11 - 12:21

Kedves Rita!

Köszönöm, hogy megírtad ezt. Mindig örömmel tölt el tudni, hogy az olvasóimnak segít mindaz, amit írok.

Másrészt pedig a virágokkal ragyogó ötletet adtál - remélem, minél többen elolvassák, és kipróbálják.

Kívánom, hogy együtt virágozzatok: te is, a virágok is, a szerelem is!

Szeretettel,

Kriszta

Kiri Zsuzsa’13 márc 28 - 14:53

Furcsa módon én egy beteljesületlen szerelem után mondom azt, hogy nem add fel! Létezik igaz szerelem és nem érdemes megalkudni. Én egész életemben megalkudtam, igaz született két gyönyörű gyermekem. Most ötven évesen jöttem rá, hogy soha nem voltam igazán lélektől lélekig szerelmes. Most ismertem meg ezt az érzést, ami nem teljesedhet be. De örülök, hogy megtapasztaltam és most már nem alkuszom meg. Ráérek várni, egy egész örökkévalóságnyi időm van rá. Fiatalok, akik még párválasztás előtt vagytok, ne adjátok fel, várjátok meg az igaz szerelmet!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim