Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 szeptember
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Belépsz-e új életed ajtaján?

’20máj24
1 hozzászólás
Belépsz-e új életed ajtaján?

Az életed megváltoztatásához csak

egyetlen emberre van szükséged – önmagadra. 

(Ruth Casey)

Változni nem könnyű, ám elkerülni sem lehet. Bizonyos ajtók bezárulnak. Akadályok bukkannak elő a semmiből. Több minden meghiúsul. Semmi sem marad örökké ugyanolyan, és butaság is lenne az ellenkezőjét kívánni.

A fejlődés a pozitív változás velejárója: amikor vállaljuk annak a kockázatát, hogy új viselkedésünk vagy hozzáállásunk új végkifejletet eredményez, akkor tágabbá válik az is, ahogy önmagunkat észleljük. Ilyenkor valamennyit előre mozdulunk, hiszen életünk minden pillanatát az alakítja, hogy megváltozatunk valamit – olyasmit, amire csak mi magunk vagyunk képesek.

Mindig is féltünk a változástól, amelyről tudtuk, hogy bekövetkezik. Talán most is tartunk valamitől, ami már itt áll a küszöbünkön. Vajon hová terel minket ez az új helyzet?

Nehéz elfogadni, hogy a dolgok kimenetelét nem tudjuk irányítani. A mi dolgunk pusztán a cselekvés. Egyedül az vigasztalhat, hogy soha nem vezetnek félre minket azok a pozitív változások, amelyekről tudjuk, hogy fontosak számunkra, és azok számára, akik az életünk részei. Sőt, létfontosságúak ahhoz, hogy ráleljünk az akadály mögött húzódó, egyenes ösvényre.

Életünk felzaklató körülményei mindig a változás hívását tolmácsolják - egy olyan változásét, amelyet nekünk kell elindítanunk. Amikor felidézzük a közelebbi és a távolabbi múltat, emlékezni fogunk rá, hogy azok a változások, amelyektől a legjobban rettegtünk, előre nem látható módon, ám mind pozitívan befolyásolták az életünket.

 

A változás nem a baljós, hanem az

örömteli történések hírnöke. 

 

Eddig tart a részlet, amit Karen Casey: Each Day a New Beginning – A Meditation Book and Journal for Daily Reflection (Minden nap egy új kezdet – meditációs könyv és napló a napi elmélkedéshez) c. könyvéből erre a hétre lefordítottam. Mivel a könyv címe elmélkedésre buzdít, írtam hozzá neked kérdéseket, minden napra egyet.

Az is jó, ha „csak” elgondolkodsz rajtuk, és az is jó, ha megválaszolod őket a naplódban. És persze át is alakíthatod, magadra is szabhatod a kérdéseket. Mindenképpen fontos felismeréseket, és új ötleteket hoznak, amelyek segítenek, hogy a változásokat mostantól könnyebben és bátrabban fogadhasd.

 

  • 1. Ahogy visszaemlékszel az életedre, melyek voltak azok az ajtók, amik bezárultak előtted, és ezzel új útra tereltek?
  • 2. Az életed során melyik volt a legnagyobb akadály, amin végül sikerrel túljutottál?
  • 3. Melyik volt az a pillanat, amikor örültél, hogy többé semmi sem lesz ugyanolyan?
  • 4. Mi volt a legnagyobb kockázat, amit egy fontos változás érdekében vállaltál?
  • 5. Mi az, ami mostanában a leginkább nyugtalanít?
  • 6. Milyen változás hírnökei lehetnek ezek a nyugtalanító körülmények?
  • 7. Mi lenne számodra a legjobb végkifejlet, ami ennek a változásnak a hatására bekövetkezhet?
     

Ez a hatodik részlet ebben a sorozatban. Az előzőt itt találod: Ez segít, amikor viharossá válik az életed >>>

Ha úgy érzed, hogy új életed megálmodásához szükséged van egy könnyen követhető, játékos útmutatóra, akkor hívd segítségül a Mesés életem könyvét itt:

 

Mesés életem könyve >>>

 

Ha pedig szeretnéd, hogy a hét témáját vasárnap esténként e-mailben is elküldjem neked, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt:

 

Ariadné fonala >>>

 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta,
a Szerelmeskönyv és a Mesés életem könyve írója

 

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv (Villányi Péter: Kapcsoskönyv),

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhasd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

Kategóriák: A hét témája


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

algupina.k.s.en.i.a@gmail.com’23 szept 21 - 12:58

Современный мир стремительно меняется, и с ним меняются и методы получения необходимых нам услуг. Онлайн стал обязательной частью нашей жизни, и он открывает пред нами огромное количество вероятностей, включая заказ услуг онлайн. На нашем сайте мы предоставляем уникальную платформу для заказа всевозможных услуг, и в этом тексте мы рассмотрим, отчего это например удобно и прибыльно.

1.Широкий выбор услуг
<a href=https://arvaliscom.md/>https://arvaliscom.md/</a>
На нашем веб-сайте вы найдете огромное количество различных предложений, начиная от услуги доставки продуктов до услуг постройки и ремонтных работ. Большой выбор позволяет для вас с легкостью найти непосредственно ту услугу, кот-ая вам необходима, без надобности поиска по различным ресурсам.

2.Удобство и доступность
Онлайн-заказ предложения разрешает для вас сберечь массу времени. Вам продоставляется возможность устроить заявка, находясь дома, на работе либо в пути. Для вас не придется тратить время и силы на тур в офисы либо магазины. Наш вебсайт доступен 24/7, и вам продоставляется возможность создавать заявки в комфортное для вас время.

3.Экономия средств
Почти все услуги, дешевые на нашем сайте, предлагаются по конкурентоспособным ценам. к тому же, вы можете сопоставить предложения различных артистов и выбрать более выгодное. Это содействует экономии ваших средств.

4.Защищенность и надежность
Мы кропотливо отбираем партнеров и артистов, предоставляющих услуги на нашем веб-сайте, дабы обеспечить вашу безопасность и надежность заказов. Мы также предоставляем возможность оценивать и оставлять отзывы о выполненных услугах, что может помочь другим пользователям подбирать лучших артистов.

5.Комфортная система оплаты
Плата услуг на нашем веб-сайте происходит удобным для вас методом. Вам продоставляется возможность избрать более благоприятный вариант, будь то онлайн-перевод, банковская карта или другие варианты.

6.Поддержка и консультации
Наша команда готова помочь для вас с любыми вопросами и дать необходимую информацию. Мы ценим наших клиентов и стремимся дать лучший обслуживание.

7.Время себе
Заказывая услуги на нашем веб-сайте, вы освобождаете для себя время, коие возможно потратить на больше важные и милые вещи. К примеру, вы можете провести больше времени с семьей, заниматься средствами хобби либо в том числе и развивать собственный бизнес.

Заказывая услуги на нашем сайте, вы экономите свои ресурсы, получаете высочайшее качество услуг и сохраняете собственную ценную энергию. Мы гарантируем ублажение ваших потребностей и оказываем поддержку на каждом шаге сотрудничества. Не упустите вероятность устроить собственную жизнь легче и удобнее - заказывайте предложения на нашем веб-сайте уже сегодня!

algupina.k.s.en.i.a@gmail.com

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim