Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szeresd magad a koronavírus idején is

’20márc20
hozzászólok
Szeresd magad a koronavírus idején is

A sok változás, amit a koronavírus terjedése a te életedbe is hozott, ijesztő lehet. Hiszen félelmet kelt bennünk minden kisebb és nagyobb dolog, ami kizökkent a megszokott, hétköznapi működésünkből.

Persze én is írtam már arról, mennyire fontos, hogy kizökkenjünk, és új dolgokat próbáljunk ki. De amikor magad választod ezt, az egészen más, mint amikor a külső körülmények kényszerítik rád. Mégis, a végeredmény ugyanaz: biztos vagyok benne, hogy ebből a helyzetből is erősebben, bátrabban, nyitottabban, és sokféle módon megújulva kerülünk ki.

Addig viszont kifejezetten fontos, hogy még tudatosabban törődj magaddal. Van egy részed, aki most olyan, mint egy ijedt kisgyerek:

  • nem érti, mi történik,
  • megriasztják a változások, és
  • biztonságra, valamint megnyugtató, szeretetteljes törődésre vágyik.

Ezért ma arról írtam neked, hogyan tudod ezt a figyelmes odafordulást megadni magadnak mind fizikai, mind mentális, mind érzelmi szinten.


1. Mozgasd meg a tested.

A legjobb, ha ezt összekötöd azzal, hogy időt töltesz a természetben, tehát sétálsz, kirándulsz, esetleg kutyát sétáltatsz. Ha ehhez nincs kedved, és nem is akarsz kimozdulni otthonról, akkor keress a YouTube-on olyan videókat, amelyek megfelelnek neked. Az intenzív kardió-edzésektől kezdve az elmélyült jógagyakorlatokig mindenből óriási a választék.

2. Írj.

Fogd a naplódat – vagy egy darab papírt –, és írd ki magadból mindazt, ami aggaszt. Meglátod, mennyivel könnyebb lesz a lelked, ha ezek a gondolatok már nem a fejedben keringenek, hanem kikerültek a papírra. Amikor ezzel készen vagy, akkor pedig írj össze néhány dolgot, amiért még ebben a nehéz helyzetben is hálás vagy.

3. Kedvesen szólj magadhoz.

Amikor az életünkben több a feszültség a megszokottnál, hajlamosak vagyunk kifejezetten bántó belső párbeszédeket folytatni. Ezért most figyelj erre, és inkább bátorító, megnyugtató szavakat használj. Emlékeztesd magad arra, hogy félni és feszültnek lenni szabad, mert az érzéseid mindig érvényesek. Ha megengeded magadnak, hogy a „negatív” érzéseidet érezd, akkor hamar tovább állnak, és felváltja őket a nyugalom és a derű.

4. Légy rugalmas és kreatív.

Amint lehet, hagyd abba a panaszkodást, és inkább gondold végig, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ebből az új helyzetből. Találj kreatív megoldásokat arra, hogyan fordíthatod az előnyödre mindazt, ami történik. Meglátod, néhány év múlva úgy emlékszel majd vissza erre az időszakra, mint életed egyik legfontosabb fordulópontjára.

5. Meditálj.

Ha eddig még nem tetted rendszeres napi gyakorlattá az életedben a meditációt, akkor talán most jött el az ideje. Rendkívüli segítséget jelent, ha napi néhány percet erre szánsz. Megnyugtat, jókedvre derít és válaszokat ad az éppen legfontosabb kérdéseidre. Kezdd a belső béke meditációval itt:

 

 

Erre a hétre a mantrád legyen ez:

 

Bármi történik, mindenképpen a javamra válik. 


Ha szeretnéd, hogy a hét témáját vasárnap esténként e-mailben is elküldjem neked, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt:

 

Ariadné fonala >>>

 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta,
a Szerelmeskönyv és a Mesés életem könyve írója

 

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv (Villányi Péter: Kapcsoskönyv),

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhasd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

Kategóriák: A hét témája


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim