Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Visszatértem! De honnan is?

’19jún30
hozzászólok
Visszatértem! De honnan is?

Bizony, több mint fél éve, 2018. december 26-án írtam ide utoljára. Úgyhogy, amihez visszatértem, az a rendszeres írás. Újra lesznek heti rendszerességű írásaim itt, az igazából szerelem blogon. Sőt, mást is tervezek, de előbb hadd meséljem el neked, hogy hová tűntem el, és miért.

Amikor 2017. novemberében megjelent a Szerelmeskönyv, úgy éreztem, hogy most már tényleg mindent kiírtam magamból ezzel a témával kapcsolatban. Még jelentek meg írásaim a blogon, de már egyre ritkábban. Tavaly decemberben pedig végleg leállt bennem az ezzel kapcsolatos inspiráció.

Ráadásul arra is rá kellett jönnöm, hogy a Szerelmeskönyv megjelenéséig eltelt hét évben rengeteget dolgoztam, szinte pihenés nélkül, és nagyon elfáradtam. Így fokozatosan lezártam a még futó programokat és nem indítottam újakat. Tehát az igazából szerelem szempontjából ez a fél év a töltekezéssel telt.

Ezzel egy időben a hangsúly a másik blogomra (www.csodautas.com) helyeződött. A személyesen találkozó csoportok nagy része ott is megszűnt, ám született hat új online műhely, és sok, ezekkel kapcsolatos írás.

Most, amikor ezt írom, Horvátországban, Hvar szigetén vagyok, és a második könyvemen dolgozom. (A munkacíme ez: Mesés életed könyve. Csakúgy, mint a Szerelmeskönyv esetében, ezzel az új kötettel is egy egész évre szóló programot adok a kezedbe, amivel mesébe illő életet teremthetsz magadnak.)

Amikor itt vagyok, a napirendem hasonló az otthonihoz, egy óriási különbséggel: minden reggel a tengerparton töltök két és fél órát. Ez pedig rendkívüli módon pihentet és feltölt, amitől megindul, és egyre csak fokozódik az inspiráció. Így a legnagyobb meglepetésemre az elmúlt napokban egyre erősödő vágyat éreztem arra, hogy itt is rendszeresen írjak, sőt, az is körvonalazódni kezdett, hogy miről.

Amikor a Nők Lapja Cafén megszűnt a havonta írt szerelmi előrejelzésem, sokan írtatok nekem, mennyire hiányoljátok ezt az útmutatót. Így valami ehhez hasonló készül, kicsit más formában. Egészen pontosan kétféleképpen. A hírlevelemben (az Ariadné fonalában) minden hónap elsején elküldöm neked a hónap témáját. Ez a sorozat már létezett korábban, csak ezzel is leálltam. Ám most folytatom, így ezekből a levelekből azt tudhatod meg, hogy

  • milyen energiákat képvisel az adott hónap,
  • hogyan tudsz ezzel összehangolódni, és
  • miként teszi mindez örömtelibbé a hétköznapjaidat. (Ehhez csak akkor jutsz hozzá, ha a hírlevelem olvasója is vagy.)

A másik útmutató pedig hetente (általában vasárnap) jelenik majd meg itt a blogon. Ebben mindig egy olyan témára hívom fel a figyelmed, amelynek érdemes lesz egész héten nagyobb figyelmet szentelned. Így egyre több önismeretre teszel szert, ami pedig azt teszi lehetővé, hogy harmonikusabbá váljon minden kapcsolatod - másokkal is, önmagaddal is. Itt megtalálod az összeset: A hét témája.

Látni fogod, hogy akár párkapcsolatról, akár életünk más területeiről van szó, az én megközelítésem mindig önmagunk

  • alapos megismeréséből és
  • feltétel nélküli megszeretéséből indul ki.

Meggyőződésem, hogy a tartós boldogsághoz ez a legegyszerűbb út. Egyszerű, ám talán nem mindig könnyű. Azért vagyok itt, hogy támogassalak és bátorítsalak ezen az úton. Örömmel megyek előtted, és megkeresem az ösvényt, amely elsőre talán láthatatlan. Úgyhogy gyere, kövess bátran!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta,
a Szerelmeskönyv írója

 

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv (Villányi Péter: Kapcsoskönyv),

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhasd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

Kategóriák: Önismeret


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim