Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

A szeretet 10 lépése

’19dec14
hozzászólok
A szeretet 10 lépése

Azok találnak rá gyorsan a szerelemre, és azok élnek harmonikus párkapcsolatban, akik ugyanolyan mértékben tudnak adni és elfogadni is.

 • Nem csúsznak át az áldozat szerepébe, aki mindig csak ad, de nem veszi észre, amit felé nyújtanak, és
 • nem válnak olyanokká sem, akik mindig csak elvesznek, de önmagukból adni képtelenek.

Mindez persze ott kezdődik, hogy az adás és az elfogadás egyensúlyát fenn tudjuk-e tartani önmagunkkal kapcsolatban: ugyanis,

 • ha rendszeresen adsz magadnak, és
 • azt lelkiismeretfurdalás nélkül, sőt örömmel el is fogadod,

akkor ez a párkapcsolatodban sem fog nehézséget okozni.

Ezért arra gondoltam, hogy

 

a karácsonyig még hátralévő 10 napban

az önmagadra fordított figyelemmel ajándékozlak meg.

 

Így lehetőséged lesz szereteted jeleként könnyedén adni magadnak, és mindezt könnyedén el is fogadni magadtól.

Ha megteszed mindazt, amit egy-egy napra lebontva leírtam neked, rendkívüli módon megemeled a rezgésszintedet, és pozitív energiával feltöltődve, jókedvűen, szeretetet sugározva éled át az ünnepeket! (Arról nem is beszélve, mekkora vonzerőt gyakorolsz ezzel meglévő, vagy leendő kedvesedre!)

 

 • December 15.

Ma írj egy listát mindarról, amid már most is van! Légy hálás az eddigi szerelmekért, barátságokért és karácsonyokért, az eddigi ünnepekért, ajándékokért és élményekért! Nézz körbe, és vedd észre, mennyi szépség és mennyi ajándék vesz körül máris!

 • December 16.

Ha örülni tudsz más emberek sikerének, akkor a te életedben is egyre több lesz a megvalósult cél, a beteljesült álom. Válassz ki valakit a környezetedben, és mondd el, vagy írd meg neki, mennyire boldoggá tesz mindaz, amit már elért, és mennyire felnézel rá ezért.

 • December 17.

Észrevétlenül mérgezzük magunkat, amikor sérelmeket őrzünk a múltból. Dönts ma úgy, hogy megbocsátasz valakinek, aki valamilyen módon bántott téged. Nincsenek "kis" és "nagy" megbocsátani valók, ezért bármit választasz, azzal a saját érzelmeidet tisztítod, a saját boldogságra való képességedet növeled. Tedd ezt meg gondolatban, vagy írj neki egy levelet, amit nem is szükséges elküldened.

 • December 18.

Ma segíts valakinek, akinek látszólag kevesebbje van, mint neked. Mire van szükségük azoknak, akik körülvesznek? Figyelemre? Mosolyra? Ételre? Ruhára? Nevetésre? Együtt töltött időre? Biztatásra? Mi az, amit könnyedén adsz magadból, és valaki másnak éppen szüksége van rá?

 • December 19.

Belső hangod mindig tudja, mire van szükséged, és merre lenne jó menned. Folyamatosan beszél hozzád kedves, gyengéd hangján, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy elcsendesedj, és meghalld őt. Ebben lesz segítségedre a

 

Belső béke meditáció >>>.

 

Szánj rá 6 percet, és hallgasd meg most!

Fotó: rawpixel.com/Unsplash

 

 • December 20.

Ma ajándékozd meg magad egy fél órával, ami csak rólad szól. Mit szeretnél tenni? Üldögélni és álmodozni? Egy forró fürdőt venni? Sétálni a természetben? Beülni egy kávéra vagy egy teára? Nézelődni a vásárlás kényszere nélkül? Újraolvasni kedvenc verseidet?

 • December 21.

Valahányszor aggodalmaskodni kezdesz azon, vajon minden rendben lesz-e az ajándékokkal, a családtagokkal és az ünnepi vacsorával, idézz fel egy képet, amelyben azt látod, hogy minden remekül sikerül. Lásd magad előtt, amint mindenki mosolyog, örül, és boldogan, szeretettel fordul egymás felé.

 • December 22.

Ma határozd el, hogy csak azzal foglalkozol, amire ténylegesen hatással lehetsz. Ez pedig az, ahogyan te érzed magad és amiről te gondolkodsz. Tudd, hogy minden pillanatban minden tőled telhetőt megteszel, és ez elegendő. Nem a te dolgod azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak, és hogyan éreznek. Mindenki maga felelős a saját gondolataiért és érzéseiért.

 • December 23.

Ma szánj rá néhány percet, és vedd fel a kapcsolatot azokkal, akik igazán fontosak neked. Lehet, hogy a következő napokban néhányukkal találkozol is, de ma beszélj velük, vagy írj nekik csak azért, hogy érezzék: itt vagy, szereted és támogatod őket, bármivel is foglalatoskodjanak éppen.

 • December 24.

Vedd észre, mekkora bőségben élsz máris! Van otthonod, van ételed, vannak ruháid, és vannak szeretteid, akikkel együtt töltheted ezt az estét. Amíg készülődsz, hallgass szép zenét, és gondolatban vedd végig az elmúlt 10 nap történéseit. Hogyan érzed most magad? Mit vettél észre? Mi történt másképp, mint eddig? Milyen új élmények értek? Mit tanultál magadról?

Örömmel veszem, ha a tapasztalataidat megírod a hozzászólások között! Kíváncsi vagyok rá, mi az, amit kipróbáltál ebben a 10 napban, és mindez hogyan hatott arra, ahogyan önmagadhoz és az életedhez viszonyulsz, valamint arra, ahogyan a többi emberhez kapcsolódsz.

Egyébként pedig egy programra is várlak, ahol megünnepelheted ezt az évet, és örömtelien indíthatod a következőt!

 • December 29. vasárnap, 9.00-13.00, vagy 15.00-19.00: Szerelmes újévet teremtő műhely. Tavaly óriási sikere volt ennek a programnak, ezért úgy érzem, az idén is muszáj átélnünk. Itt biztosan feltöltődsz pozitív, támogató, inspiráló energiával! (Majdnem telt házas már mind a két  alkalom, úgyhogy ne gondolkozz sokat, jelentkezz!) Részletek itt:

Szerelmes újévet teremtő műhely >>>

 

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta,
a Szerelmeskönyv és a Mesés életem könyve írója

 

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv (Villányi Péter Kapcsoskönyve),

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhahd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

Kategóriák: Kommunikáció


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim