Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Írtam egy Szerelem Naptárt 2017-re. Neked már van?

’16dec30
2 hozzászólás
Írtam egy Szerelem Naptárt 2017-re. Neked már van?

2016. júniusában a Dolce Blocco márka és a Secret Calendar megálmodója, Baranyay Henrik egy kiváló ötlettel keresett meg. Elmesélte, hogy különleges, nőknek szóló, kifejezetten igényesre tervezett éves naptárakat, naplókat ad ki, és szeretné, ha az egyikbe írnék valamit. Arra kért, írjak egy Szerelem Naptárt, azaz minden hónapra valamiféle javaslatot, tanácsot, biztatást. Összesen tehát 12 oldalnyi anyagot, a bevezetővel együtt 14-et.

Tetszett az ötlet. Nagyon szerettem volna elkészíteni, és már el is indult az inspiráció árama arról, hogy miről írnék. De a leadási határidő túl közel volt, éppen indultam az Adriára a táboraimat előkészíteni, így megírtam Henriknek, hogy sajnos nem tudom vállalni a feladatot. Beszéljünk róla később, és a 2018-as Szerelem Naptárt már szívesen összeállítom.

Aztán július végén két dolog történt.

  • Megtudtam, hogy augusztus elején felszabadul egy teljes hetem.
  • Henriktől ismét levelet kaptam, amiben arra kért, gondoljam át újra, mert ő nagyon szeretné, ha az én írásaim lennének a naptárjában. És megírta azt is, hogy a leadási határidő augusztus közepére tolódott.

Szabad volt tehát az út! Ez az anyag meg akart születni, és megteremtette magának azt a helyzetet, amelyben minden adott volt.

Abban az augusztusi egy hétben semmi más dolgom nem volt, mint megírni a Dolce Blocco Secret Calendar számára a 2017-es Szerelem Naptárt.

Ezt írtam a bevezetőben:

A 2017-es Szerelem Naptárban egy teljes évre szóló, boldog és szerelmes életet teremtő programot találsz.

Ha követed a leírtakat, minden hónapban lehetőséged lesz ráhangolódni azokra az energiákra, amelyek lehetővé teszik, hogy összhangba kerülj mindazzal, ami a természetben zajlik, és azzal, ami benned is megnyilvánulni kíván.

Meggyőződésem, hogy a párkapcsolati boldogság nem abból fakad, ha megtanulunk néhány trükköt arról, hogyan csábíthatjuk el a nekünk tetsző férfit, majd arról, miként kötözhetjük őt örökre magunkhoz. A szerelem akkor születik meg, és akkor marad velünk szívesen, ha alapvetően boldog, örömteljes életet élünk, amely nem függ attól, hogy éppen kik vannak körülöttünk. Ezért a 2017-es Szerelem Naptárral arra inspirállak, hogy fordítsd a figyelmet magadra, és a leírtakat megvalósítva, fokozatosan alakítsd át azt, ahogyan önmagadhoz viszonyulsz. Hamarosan észreveszed, hogy ellenállhatatlanul vonzóvá váltál, és vágyaid egymás után, könnyedén megvalósulnak.

Ha már melletted van a párod, akkor arra számíthatsz, hogy kapcsolatotok elmélyül és meghittebbé válik. Nyitottabban, őszintébben fordultok egymáshoz. Így az esetleges konfliktusok kisimulnak, majd megszűnnek. Bármennyire furcsa, mindez pusztán azért történik, mert jobban figyelsz magadra; arra, hogy mi minden zajlik benned.

Ha most még szingli vagy, akkor lassan mind kellemesebben érzed magad a bőrödben, és egy idő után már nem is lesz fontos, van-e melletted férfi vagy nincs. És ez lesz az alkalmas pillanat arra, hogy a valóban hozzád méltó társ megérkezzen.

Kattints ide, és nézd meg, milyen gyönyörűek ezek a naptárak:

Én azt választottam, aminek a neve ez: Birds of Eternity – Az örökkévalóság madarai.

December 30-án vagy 31-én még besétálhatsz egy Pirex üzletbe (ott biztosan kapható), és kiválaszthatod a neked tetszőt. De nem szükséges ennyire sietned. Ha a Dolce Blocco oldalán ma megrendeled, akkor január első hetében házhoz szállítják neked.

FONTOS: bármit vásárolhatsz, mert minden nagyon szép és igényes, ám a Szerelem Naptár csak abban a termékben van benne, aminek ez a neve: Secret Calendar. A többiben nincs.

Mit tegyél akkor, ha már van naptárad, vagy pedig nem is használsz ilyet, mert mindent a telefonodban rögzítesz?

Mivel én a találkozóimat a telefonomban, a tennivalóimat és minden egyebet pedig egy Bullet Journal rendszerű naplóban rögzítem, a Secret Calendar-ra nekem sincs szükségem. Mégis muszáj volt birtokolnom egyet, így azt is kitaláltam, mire fogom használni. Eközben sok minden eszembe jutott arról, mire lehetne még, ezeket most csokorba gyűjtöttem neked:

  • Lehet napló, amibe a gondolataidat, az ötleteidet írod. Igen, oda, ahová egyébként időpontokat „kellene”, de ennek nincs jelentősége. A Szerelem Naptárban egyébként is arra kérlek, hogy időről időre írj le dolgokat, így ezt teheted itt is, vagy írhatsz ide bármi mást.
  • Ragaszthatsz bele magazinokból kivágott képeket, amelyek a céljaidat, a vágyaidat, az álmaidat tükrözik.
  • Beragaszthatod a jegyeket, belépőket, szórólapokat azokról a helyekről, ahol jártál (mozi, koncert, kalandpark, szabadulószoba, kiállítás, stb.), így konkrét emlékeid lesznek arról, mi mindennel töltötted ezt az évet.
  • A telefonoddal készített fényképeid közül a kedvenceidet kinyomtathatod, és beragaszthatod arra a hétre, ahol történt az, amit lefotóztál.
  • Rajzolhatsz bele.
  • Festhetsz bele.
  • Hálanaplónak használhatod.

Ez az utolsó az, amit én is választottam, mivel a többi funkciót más, már meglévő naplóim látják el.

A hálanaplót írhatod folyóírással, mert a naptár elrendezése ezt lehetővé teszi. Amit viszont én most kipróbálok, az a listaírás, amiről Ann Voskamp: Ezernyi ajándék című, gyönyörű könyvében olvastam. Arra készülök, hogy minden egyes napon írjak egy egyszerű listát arról, mi mindenért vagyok hálás aznap. A mai például ez lenne (12 fér el egy naphoz a Secret Calendar-ban):

  • napsütés 
  • madárdal
  • tiszta idő
  • csend
  • írás
  • alkotás
  • barátok
  • zene
  • nevetés
  • szeretet
  • együttlét
  • fények

ÉS színes tűfilceket fogok használni hozzá, így a Secret Calendar belseje is olyan színpompás lesz, mint a külseje …

Szóval, ha van kedved, vásárold meg a 2017-es Secret Calendar-t, benne az általam írt Szerelem Naptárral. Kövesd a javaslataimat hónapról hónapra, és teremts magadnak szerelmes, boldog életet!

És egy újabb ötlet: gyűjtsd össze a barátaidat, és végezzétek el együtt a szerelemteremtő gyakorlatokat, amiket leírtam. Találkozzatok egyikőtöknél, vagy egy hangulatos kávézóban, és beszéljétek meg, mutassátok meg egymásnak, mire jutottatok.

Aztán, ha van kedved, írd meg nekem az élményeidet!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta, szeretetterapeuta

Ha szeretnéd lebontani a korlátokat, amik eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, akkor gyere el január 12-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Szerelem


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Tislér Zsuzsi’16 dec 30 - 12:22

Szia Kriszta,
Én a Beautiful Garden secret calendar-t vásároltam meg :) és szintén Hálanaplónak fogom használni. Csodálatos, gyönyörű termékek.

Zsuzsi

Sarkadi Kriszta’16 dec 30 - 12:31

Szia Zsuzsi!

Ó, de jó, hogy neked is van már! Hálahegyek keletkeznek ... :)

Szeretettel,

Kriszta

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim