Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Csavard fel a szőnyeget!

’16szept19
hozzászólok
Csavard fel a szőnyeget!

- Amikor hazamentem a programodról, Kriszta, végre elmondtam a páromnak, mitől érzem rosszul magam a kapcsolatunkban. Hát, nagyon meglepődött. Kicsit dühös is lett, és azt mondta, nem kéne ilyen helyekre járnom, mert telebeszélik hülyeségekkel a fejemet. De én tudom, hogy nem erről van szó. Egyszerűen csak ki mertem mondani, ami olyan régóta nyomasztott.

Örömmel hallgattam Anna beszámolóját, mert régóta ismerem, és tudom, óriási belső erőre van szüksége ahhoz, hogy képes legyen önmagáról, a saját igényeiről beszélni. Közben azzal is tisztában vagyok, a másik félnek egy ilyen megnyilvánulás váratlan és ezért ijesztő lehet. Egy olyan kapcsolatban, ahol az a szokás, hogy az érzéseinkről nem beszélünk, és nem fejezzük ki, mire vágyunk igazán, félelmet kelt, amikor ez elkezd megtörténni.

A látszat persze valóban az, hogy a párunk elment egy önismereti csoportba, terapeutához, kineziológiai oldásra, családállításra, stb., és „megbolondult”: már nem ugyanaz, aki volt, úgy viselkedik, ahogy korábban nem, és egyre nagyobbra nő a kapcsolatunkban a krízis, amit ez okoz. Úgy tűnik tehát, az egész ijesztő változás oka az, ami ott, ahova ment, történt vele.

Ám a helyzet nem ez. Mindössze annyi történik, hogy aki részt vesz egy ilyenen, kapcsolatba kerül saját bátorságával, méltóságával, és mindazzal, amire szíve mélyéről vágyik.

Fogja a szőnyeget, ami alá eddig mindent besepert, és egy határozott mozdulattal feltekeri, sőt, szimbolikusan kiviszi a házból. Így most már minden jól látszik, amit mostanáig rejtegetett mind önmaga, mind a párja elől. A szőnyeg már nincs ott, így nincs hová beseperni mindazt, ami felmerül. Mindennel azonnal, ott helyben foglalkozni kell. Bár nehéznek és fájdalmasnak tűnik, egy kapcsolat meggyógyításának mégis ez az útja. Így lehet visszatérni a szeretethez és a szerelemhez.

Hallgasd meg hozzá a dalt, amit valószínűleg már te is azóta dúdolsz, hogy elolvastad a címet. A lelked régóta várja már ezt a percet. Csavard fel a szőnyeget, és láss neki!

Írd meg a hozzászólások között, téged hová vezetett el, amikor végre benéztél a szőnyeg alá? Mi segített egy fontos kapcsolatod meggyógyításában?

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd a téli "sötét" hónapokat is örömben és szerelemben tölteni, akkor gyere el szeptember 29-én az Erőgyűjtő Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Együtt


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim