Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Merj kockáztatni!

’16aug31
hozzászólok
Merj kockáztatni!

Időnként különös fordulatot vesz azoknak az élete, akik párkapcsolati témában hozzám fordulnak. Bár az egyéni konzultációkon és a különböző csoportos programokon arra fókuszálunk, hogyan élhetnénk harmonikus, boldog párkapcsolatban, sokszor ennek megtörténtéhez más változásokra is szükség van.

Amikor Andrea megkeresett, elmesélte nekem, mennyire szereti a munkáját, milyen jó fejek a kollégái, milyen anyagi biztonságban él, és ehhez már csak egy szeretetteli párkapcsolat hiányzik. Így elhatároztuk, kéthetente fogunk találkozni, és azon dolgozunk, hogy a szívében megtisztítsuk a teret a hozzá méltó férfi számára. Elláttam néhány otthon végzendő feladattal, és egyeztettük a következő találkozónk időpontját.

Amikor két hét múlva belépett az ajtón, azonnal az az érzésem támadt, hogy nem két hete, hanem legalább egy éve láttam utoljára. Ezt az érzést már ismerem: azt jelzi, nagy változások történtek, amelyek „normálisan” sokkal hosszabb időt szoktak igénybe venni. Úgy éreztem, egy másik nő áll előttem, nem az, akivel két hete találkoztam, és tetszett, amit látok.

Andrea elmesélte, kicsit össze van zavarodva, ugyanis most már nem csak párkapcsolata nincs, hanem munkahelye sem. Legnagyobb megdöbbenésére néhány napja felmondtak neki, anélkül, hogy igazán értelmezhető indokot adtak volna.
- Ó, de jó! – mondtam -, akkor most megteremtheted magadnak álmaid állását! Mi lenne az? Mi az, amivel a legszívesebben foglalkoznál?
- Eddig irodában dolgoztam, ügyfélszolgálatosként, és most is az ilyen állások között fogok keresgélni. De álmaim munkája nem ez: a legszívesebben kutyákkal vagy lovakkal foglalkoznék. Egy állatorvosi rendelőben, vagy lovardában, vagy cirkuszban, nem tudom. A tudásom megvan hozzá, de hát ez akkor is csak egy álom ...

Beletelt egy kis időbe, amíg Andreát sikerült meggyőznöm arról, hogy ne mondjon le az álmairól. Biztos vagyok benne, ahhoz, hogy meglelje az ideális férfit, erre a változásra is szükség volt. Meghozott egy belső döntést arról, hogy készen áll egy új párkapcsolatra, és ez mozgásba hozta a világát. Most az a dolga, hogy megtapasztalja a szabadságot, és merjen kockáztatni. Ez a folyamat fogja elvezetni a szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz.

Írd meg a hozzászólások között, téged hová vezetett el, amikor mertél kockáztatni? És milyen álmaid várják még, hogy megvalósulhassanak?

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a természet erejével feltöltődni, és közben a párkapcsolati boldogság témájában elmélyülni, gyere el szeptember 22-25. között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim