Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Az eszem tudja, a szívem nem

’16aug24
3 hozzászólás
Az eszem tudja, a szívem nem

Hogyan tudom könnyedén elengedni a múltat? Egy-egy szakítás után tudom az eszemmel, hogy ebből már soha sem lesz semmi, de mégis, néha reménykedem, és úgy érzem, nem tudnék neki nemet mondani, ha jelentkezne. Mit tegyek, hogy ez átalakuljon bennem?

Igen, jól ismerem ezt a helyzetet. Megéltem már én is az elhatározást, hogy most aztán vége, szóba sem állok vele többet. Volt, hogy ezt meg is beszéltük, és szépen lezártuk, és előfordult, hogy erre nem volt mód, mert az, akit a kedvesemnek tudtam, nem volt elérhető többé. Bárhogy is történt, amikor az ex-partnerem végül mégis újra jelentkezett, legnagyobb meglepetésemre nem tudtam neki nemet mondani, bármilyen erősen elhatároztam magam.
Így aztán elkezdtem megvizsgálni magamban ezt a működést, és a válaszokat, illetve a „gyógymódot” meg is találtam.

Először is azt fontos tudatosítani, hogy az elengedés egy folyamat. Pusztán az elhatározástól nem történik meg. Egy jó ideig még számtalan érzelmi szállal kötődsz volt partneredhez, amik fokozatosan, egyenként foszlanak csak szét. Amíg ez nem zajlott le, addig erős marad a remény, hogy ebből még lehet valami. Tehát semmiképpen ne büntesd magad ezért; ne gondold azt, hogy rossz ember vagy amiatt, hogy nem tudod magad tartani az elhatározásodhoz.

Ráadásul ebben az érzékeny időszakban hajlamos vagy azt gondolni, hogy a partnered nélkül semmit sem érsz, tehát senki sem fog szeretni többé. Ezért engeded meg, hogy a régi kapcsolat újra induljon, még akkor is, ha ez rossz neked. A megoldás tehát az, hogy elkezded magad belülről táplálni, és sok olyan élményben részesíteni, amelyek örömet okoznak és feltöltenek.

Amikor megerősödtél; amikor feltétel nélkül szereted magad; amikor egyedül is boldog vagy; amikor remekül érzed magad a bőrödben; amikor tudod, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy, akkor leszel képes tisztán látni, és könnyedén nemet mondani, ha erre van szükség.

Írd meg a hozzászólások között, neked mi segített ebben? Hogyan erősödtél meg újra egy-egy nehéz időszak után?

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a természet erejével feltöltődni, és közben a párkapcsolati boldogság témájában elmélyülni, gyere el szeptember 22-25. között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Mini’16 aug 24 - 16:37

És olyankor mi van, ha ez a folyamat 15 év távlatából sem fejeződik be? Akárhányszor meglátom, mindig újra ugyanazt érzem. Mindig vonz. Pedig magamban már elengedtem. Többször is. Vagyis azt hittem.

...

Lili’16 aug 31 - 20:52

Nekem is van az életemben olyan személy, akit már 7 éve nem tudok elengedni. És ő ezt jól ki is használja... ebből is tudja meg az agyam sokadjára, hogy ő nem az, aki kell nekem. Közben jól érzem magam a bőrömben egyedül is, de amint feltűnik a színen bekapcsol a múlt. ..Én is azt kérdezem : ilyenkor mi van?

Sarkadi Kriszta’16 szept 01 - 13:33

Kedves Mini és Lili!

Valójában az, hogy hány éve tart ez a helyzet, nem változtat semmin. Akkor is ugyanaz érvényes, amit a blogbejegyzésben leírtam:kezdd el magad belülről táplálni, és sok olyan élményben részesíteni, amelyek örömet okoznak és feltöltenek.

Amikor megerősödtél; amikor feltétel nélkül szereted magad; amikor egyedül is boldog vagy; amikor remekül érzed magad a bőrödben; amikor tudod, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy, akkor leszel képes tisztán látni, és könnyedén nemet mondani, ha erre van szükség.

Szeretettel,

Kriszta

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim