Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Megtapasztalás - szombati szerelmes útravaló

’16jún11
1 hozzászólás
Megtapasztalás - szombati szerelmes útravaló

Teljesen rendjén lévő, sőt, szükséges és fontos, hogy életed során megtapasztald az érzelmek és érzések széles skáláját. Van, hogy egy napon belül sokféle érkezik, és van, hogy hetekig így, aztán pedig hetekig amúgy érzed magad.

Ne tévesszen meg a szokás, hogy bizonyos érzelmeket és érzéseket negatívnak, másokat pedig pozitívnak címkézünk. Mindegyikük érvényes és fontos.

Megfigyeltem, szabad megtapasztalásuktól sokunkat az tart vissza, hogy úgy hisszük, ahogyan érzünk, úgy kell cselekednünk is. Ám ez nem így van. Ha valami felzaklat, az nem jeleni azt, hogy kegyetlennek is kellene lennünk. Lehet, hogy éppen rettenetesen dühösnek érzed magad valami miatt, de ez nem jelenti azt, hogy bárkit is bántanod kellene ezzel. A harag, a gyűlölet, a neheztelés, a féltékenység sohasem változtatja meg mások szívét – egyedül a tiédre van hatással. Lehet, úgy érzed, kifejezetten egyvalaki az, aki feldühített, ezért teljesen jogos, ha magadból kikelve, perceken át ordítozol vele. Ám az esetek többségében ez egyáltalán nem segít. Semmi nem fog változni attól, ha valakire ráöntöd a haragodat.

Az, hogy megéld az érzéseidet, fontos. Az, hogy mások is jelen legyenek ilyenkor, már nem annyira az.

Ha intenzív érzések kerítenek a hatalmukba, amelyek felzaklatnak, és szeretnéd továbbengedni őket, akkor adj nekik teret. Találd meg a módját annak, hogyan tudod megélni őket úgy, hogy közben ne árts másoknak. Keress egy elhagyatott helyet, ahol üvöltözhetsz, vagy sikíthatsz. Menj ki a természetbe, és rugdosd össze a sziklákat. Húzd fel a futócipődet, és rohanj, amíg bírsz. Menj el egy edzőterembe, ahol püfölhetsz egy bokszzsákot. Fogj tollat, papírt, és írd ki magadból a szavakat, amiket legszívesebben valaki fejéhez vágnál. És mindeközben engedd szabadjára a könnyeidet.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik érzés vagy érzelem az, aminek kifejezésével eddig időnként másokat is bántottam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden érzésnek és érzelemnek helye van az életemben.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél feltöltődni a tűz szenvedélyes, kreatív, teremtő energiájával, és szívesen behívnád az életedbe a szerelmet, akkor gyere el június 23-án a Szenvedély ébresztő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Miss Eyre’16 dec 12 - 18:01

Kedves Kriszta,
egy másik végletből szeretnék hozzászólni a szöveghez: Nem tudom, mit tehetnék, de feltételezem, másssal is történt már hasonló. Nem volt még párkapcsolatom, de bizonyos emberek rámakaszkodtak és tudakozódtak rólam olyan emberektől, akik szintén alig ismernek, de mások előtt lennézően és lekezelően beszéltek rólam és ócsároltak.. Hogy őszinte legyek, magam sem értem, hogy miért, mert szívesen elbeszélgettem volna velük - egyikük tudott is erről.
Arról van szó, hogy tetszettem egy barátjuknak -- állítólag. De miért így? Mintha vadásztak volna rám. És miért kellett megszégyeníteniük mások előtt? Ha meg valakinek nem tetszem, miért vagdos bele az életébe? (Csöndes, türelmes és békés a természetem a barátaim szerint sem vagyok konfliktusos típus és nem szeretek sokat beszélni magamról, főleg egy ilyen helyzetben - talán ez is baj? Kerültem őket, de már nem.) Szeretnék megnyugodni és belülről megerősödni, s kívánom, hogy gyógyuljon meg ez a szövevényes helyzet... szeretek barátkozni, de... whu Röviden: őszinte és kedves, puha, legömbölyített gondolatokkal közelítsünk a másikhoz, hogy ne fájjanak a szavak...
Szebb lenne minden.

Miss Eyre

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim