Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Vonzerő - szerdai szerelmes útravaló

’16jún08
hozzászólok
Vonzerő - szerdai szerelmes útravaló

Amikor a következő párkapcsolatodat „keresed”, az olyan, mint megtalálni egy tűt a szénakazalban. Bár, ha hirdetésekre válaszolsz, és társkereső oldalakon regisztrálsz, az hozhat némi sikert, és mindenképpen alkalmas arra, hogy nagy gyakorlatra tegyél szert a randevúzásban, mégis, az emberek jó része ma is „véletlenül” találkozik a szerelmével – akkor, amikor készen áll rá. Erre a legnagyobb esélyt azzal adod mindkettőtöknek, ha nem keresed, nem vársz rá, hanem már most csodálatos életet teremtesz magadnak.

Éld az életedet olyan intenzíven, amennyire csak tudod. Ne várj a kedvesed megérkezésére azzal, hogy megtedd mindazt, amire vágysz. Vannak olyan dolgok az életedben, amelyekről azt gondolod, majd akkor fogsz bele, ha veled lesz a párod? Tedd meg ezeket a dolgokat most! Menj el kirándulni, hegyet mászni, sátorozni, utazni és táncolni; végezz el tanfolyamokat, tanulj meg új dolgokat, és minden lehetséges módon tágítsd a tudatosságodat. Tegyél meg mindent, amitől élettel telinek érzed magad! Ha azért keresed a társad, hogy elkezdhess másképp élni; hogy belefoghass valamibe; hogy elutazhass helyekre, gondold végig, hogy mik ezek – mi az, amit másképp szeretnél csinálni attól fogva, hogy megérkezik a társad?

Most képzeld el, hogy ezekbe a dolgokba már most belefogsz, még azelőtt, hogy a kedveseddel találkoznál. Légy kreatív, és találd meg a módját, hogyan kezdhetnél el már most így élni. Amint ezeket a lépéseket megteszed, mágneses vonzást kezdesz gyakorolni ideális társadra. Az életteliséged növekszik, a fényed ragyogóbbá válik, a vonzerőd ellenállhatatlan lesz. Kezdj el azon gondolkodni, hogyan élhetnéd már most azt az életet, amelyről eddig azt gondoltad, hogy majd a szerelmed hozza el neked!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Minek a megtapasztalásával várok a párom megérkezésére?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Életem alakulása minden nap egyre nagyobb boldogsággal tölt el.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél feltöltődni a tűz szenvedélyes, kreatív, teremtő energiájával, és szívesen behívnád az életedbe a szerelmet, akkor gyere el június 23-án a Szenvedély ébresztő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim