Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kommandós - keddi szerelmes útravaló

’16jún07
hozzászólok
Kommandós - keddi szerelmes útravaló

Amikor még az üzleti világban dolgoztam trénerként, nagy örömmel használtam néhány kiváló, kreatív módon elkészített oktatófilmet. Az egyik ezek közül az önérvényesítésről szólt: arról, hogyan érhetjük el, amit szeretnénk, és hogyan húzhatjuk meg a határainkat, amikor szükséges.

Az egyik jelenetben szimbolikus és humoros módon ábrázolták, mennyi alaptalan félelem munkál bennünk, ha ki kell mondanunk bizonyos dolgokat: amikor az egyik főszereplő végre nemet mondott valamire, mennydörgés és szirénázás közepette álarcos kommandósok ereszkedtek le az égből, és fegyvereikkel körbevették őt.

Ezek a félelmek okozzák azt is, hogy sokszor tudattalanul is sorozatos teszteknek vetjük alá lehetséges partnereinket, hogy kiderítsük: biztosan nem fognak azon a módon megbántani, ahogy mások tették velünk a múltban. Ám ez sajnos nem működik: a másik ugyanis – ha nincs is tudatában, de lelke mélyén – tisztában van vele, hogy próbára teszik, ezért vagy színlelni fog, vagy szándékosan elbukik a vizsgán. Ehelyett egyrészt fogadd el, hogy a szerelemre is akkor vagy nyitott, ha nem vonod be páncélzattal a szívedet, és vállalod a sebezhetőséget. Másrészt tiszteld magad eléggé ahhoz, hogy mások is tiszteljenek, és határozottan, világosan húzd meg a határaidat.

Ebben segítségedre lehet, ha elhatározod, hogy mostantól minden héten megteszel valami apró lépést, amit eddig halogattál, mert attól tartottál, hogy megsérülhetsz közben. Például, ha nehezedre esik kérni és a segítséget elfogadni, akkor most kérj meg valakit valamire. Vagy vedd fel a kapcsolatot olyasvalakivel, akivel rendezetlen ügyed van, és rakd rendbe a dolgokat. Vagy írj egy listát olyan dolgokról, amelyeket szeretnél kipróbálni, de eddig nem merted – aztán pedig vágj bele! Mindezt pusztán azért, hogy megtapasztald: nem esik bántódásod attól, ha kockázatot vállalsz, sőt valódi élettel telnek meg a napjaid.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az az apró lépés, amit ma megteszek, annak ellenére, hogy félelemmel tölt el?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bízom magamban, ezért bátran kísérletezem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél feltöltődni a tűz szenvedélyes, kreatív, teremtő energiájával, és szívesen behívnád az életedbe a szerelmet, akkor gyere el június 23-án a Szenvedély ébresztő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim